Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wczoraj odbył się mecz o Superpuchar Europy. Real Madryt pokonał Seville 2:0 na stadionie w Cardiff (Walia). Bramki w 30 i 49 minucie strzalił dla Królewskich Ronaldo. Mimio iż jestem fanem Realu to jednak jest pewien żal z powodu przegranej Sevilli w której składzie cały mecz zagrał jako defensywny pomocnik reprezentant Polski Grzegorz Krychowiak. Trzeba przyznać że zaliczył naprawdę bardzo dobry występ. W końcówce meczu powstrzymał akcję Ronaldo po której mogła paść bramka na 3:0 oraz popisał się bardzo dobrym strzałem który z problemami obronił Casillas. Udany mecz zaliczyło również 2 nowych piłkarzy Realu: Toni Kroos i James Rodriguez. Chcę tylko dodać jeszcze że 16 sierpnia na Stadionie Narodowym w ramach Super Pucharu zmierzą się Real Madryt i Fiorentina 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ciekawy sportowy news Nie jestem niestety fanem piłki nożnej, więc tylko tyle mogę napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nie gram w Realu tylko w Manchesterze United to inny Hames jest a tak serio to szkoda Sevilli ale zrewanzują się w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 @JamesRodriguez coś czuję że Sevilla się nie odegra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Hala Madrid i Bayern! <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi