GRA BEZ FARTA 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Wzór: proszę o ub.Nick: GRA BEZ FARTA Link do SSów: http://speedy.sh/Wd8KP/cstrike.rar Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : GRA BEZ FARTA : P [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37393273 ' [AMXBans] Your IP : ' 62.141.207.182 ' [AMXBans] =============================================== Serwer: FFALink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=76134 Proszę już zrobiłem w rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRA BEZ FARTA 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Mineła prawie godzina czasu ja nadal czekam na ub bez sensu poco ci ub team czy inni skoro nie mogą chwile czasu poświęcić na to żeby sprawdzić ssy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Maja 24 godz na to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 ssy spakuj w rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRA BEZ FARTA 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jest dobrze wstawione a przez rara niema różnicy tak wogole ssy sa czyste i nie wiem po co tyle zamieszania proszę o ub bo jestem w pracy potem mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 ss'y w .rar inaczej nie będzie UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRA BEZ FARTA 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zrobię jak wrócę z roboty jestescie upierdliwi ale zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi