kubaaa 119 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Każdy z nas zna popularną JAJECZNICĘ Lecz tą, którą ja znam jest troszkę ulepszona No to tak: - trzeba najpierw roztopić kawałek margaryny np na patelni - jak się roztopi to wcześniej pokrajany chleb w kostkę ( to zależy od Ciebie czy chcesz 1cmx1cm czy 3x3 ) i wrzucamy do tego - podpiekamy te kawałki chleba tak długo aż ta margaryna roztopiona wsiąknie do tych kawałków i z nich się takie prażynki będa robić - jak się będą już takie prażynki robić to jest to oznaka żeby bić jaja, do tego - należy rozbić parę jaj i wymieszać tak aby jedno zmieszało się z drugim - jakby ktoś widział, że np mało to będzie to należy dobić więcej jaj, według uznania - jak to jest jeszcze takie "wodne" to należy przyprawić jarzynką i pieprzem ( do smaku w ilości według uznania) - Już pod sam koniec smażenia należy, co polecam, dodać tak w palcach szczypty Ziół Prowansalskich Proporcje zależą od was, ile chcecie zjeść Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Haha Sam robię podobną . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 hehe nie ma to jak się dogadać :D poważnie jest to szybko sposób, żeby coś na szybko zjeść i nawet tym pojesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A zrobiłem sobie. Bardzo smaczne ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 hehe wiem, że za późno ale smacznego i dziękuje za skorzystanie z przepisu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 szybkie sniadanie to platki z mlekiem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Płatki ssą Przepisz dobry, sam czasem lubię zjeść taką jajecznicę ;3 Props dla cb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Nienawidzę jajek, ale tak jak podales moja babci robi xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 tosty z serem ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 hehe miło, że wiecie o co chodzi! Paula a Ty nie mów tylko spróbuj a jak Ci nie bedzie smakować to CIę zaproszę na kolacje i wtedy ja przygotuje tą jajecznice 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ja jestem za leniwy wolę bułki xD Ale którejś nocy jak będę głodny to zrobię ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Moje śniadanie na jutro : ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 kurde superancko! smacznego życzę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Hehe nie wierzę ale dziś to samo zjadłem Aż mi trochę zostało jeszcze na talerzu : ) Pewnie dlatego że dałem wszystkiego 2x więcej niż wczoraj Xd ZaYEAHbisty przepis na poranne Gastro ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 A spróbuję jutro zrobić sobie taką jajecznicę, bo szczerze powiedziawszy nigdy nie wrzucałem na patelnię pokrojonych kromek chleba Rozumiem, że tak jak w tradycyjnej jajecznicy, dwa jajka wystarczą ? Zedytuję jutro post i dam znać, jak smakowało z dodatkiem szynki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 nie ma sprawy to zależy od Ciebie ile zjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Kubuś Wiesz co ? ja robię podobnie, smażę cebulkę do miekkiej, później daję kiełbaskę/parówkę, po ok. 2 min dodaje jajko, zanim się zetnie dodaję przyprawę do gyrosa, kurczaka, no człowieku bierzesz chleb z masłem i aż oczy biegają po pokoju 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 hehe :D kurde wyglada apetycznie także na pewno skorzystam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ja Ci zrobię tylko przyjedź 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 szybkie sniadanie ? -> Gainer + 2 banany 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi