-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) "Igrzyska Śmierci: Kosogłos", czyli już trzecia część z serii filmów "Igrzyska Śmierci". Amerykański thriller wyreżyserowany przez Francisa Lawrence`a. "Igrzyska Śmierci: Kosogłos" jest podzielony na dwie części pierwsza część wyszła na ekrany 21 listopada 2014 roku miałem zaszczyt obejrzeć ją w kinie 4 grudnia, druga część ma pojawić się w 2015 roku nie ma jeszcze dokładnej daty premiery. Katniss Everdeen, która zniszczyła magnetyczną kopułę otaczającą arenę walki z poprzedniej części, staję się symbolem rebelii i rozpoczyna walkę z prezydentem Snow`em. Peeta Mellark zostaje zatrzymany w Kapitolu i zostaje tam kompletnie zmieniony, a pod koniec filmu robi coś nie spodziewanego, czego wam nie zdradzę . Zwiastun filmu: Obstawa: Jennifer Lawrence jako Katniss Everdeen Josh Hutcherson jako Peeta Mellark Liam Hemsworth jako Gale Hawthorne Woody Harrelson jako Haymitch Abernathy Elizabeth Banks jako Effie Trinket Philip Seymour Hoffman jako Plutarch Heavensbee Stanley Tucci jako Caesar Flickerman Julianne Moore jako prezydent Alma Coin Donald Sutherland jako Prezydent Coriolanus Snow Mam nadzieję, że wam się podoba. To moja pierwsza recenzja filmu, więc jeśli macie jakieś zastrzeżenia to piszcie, a ja się poprawię . Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 aaaaa Kosogłos <3 Jest parę błędów językowych, ale jak na początek do jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Na początku 2 razy powtarza się "Igrzyska Śmierci: Kosogłos" Napisałeś że to już 3 część, moim zdaniem mogłeś wymienić tytuły pozostałych. Opisana trochę słabo... "Peeta zostaje zatrzymany w Kapitolu" kto i gdzie? xd Sorki ale bardzo niezrozumiale napisane jeżeli ktoś nie oglądał poprzednich części. Jednak nie ma co się łamać Łap lajka ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 za malo jak dla mnie. Ksiazka jest swietna, film tak samo.... Genialne jednym slowem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi