Porczop 257 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Haha... spoko, mam słabą pamięć i mi wyleciało znów, sorry Shad i Luu Shadow, ten suchar na końcu xD ja 100x lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wywiadzik ładny , może też dostanę kiedyś jakąś okazję z Redaktorem i jakis wywiadzik będzie, to opowiem o moim Hanysowo City haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wywiadzik ładny , może też dostanę kiedyś jakąś okazję z Redaktorem i jakis wywiadzik będzie, to opowiem o moim Hanysowo City haha zapisy czekają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KorszeniaK 0 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ładna rozmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi