lolcia 786 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Udając gliniarzy gatunek : komedia , akcja Film opowiada o dwóch ziomkach - Justin i Rayan , którzy znają się już od najmłodszych lat. Justin pracuje w firmie z produkcjami gier , natomiast Rayan była gwiazda sportowa. Ogólnie akcja polega na tym , że podczas imprezy przyjaciele przychodzą przebrani za policjantów. Gdy wyruszali na miasto wszystko się odmieniło. Ich zabawa przebierana przeobraziła się w kłopoty. Zobaczcie sami jak to się skończyło. POLECAM dużo śmiechuu źródło : obrazki - wujek google Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 poczekam do miesiąca po wyjściu w kinach i na chacie obejrzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 juz wyszło ;>> http://zalukaj.tv/zalukaj-film/21271/udajac_gliniarzy_lets_be_cops_2014_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 haha Trzeba będzie obejrzeć po świętach, bo aktualnie czasu brak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Mam takie wrażanie że słabo opisałaś ten film :cc Słabo zachęciłaś mnie do obejrzenia xD Ale nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 to mialo byc krótko zeby w miare komuś troche opowiedz o filmie a nie mu cały napisac a pozniej bez zadnego napiecia emocjonalnego by ogladał ... to nie na tym polega nie rozumiecie tego .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Po świętach z chęcią obejrzę . Tym czasem mam ochotę na kevina na tvn ;3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 oglądałem ! film po prostu rewelka ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Z chęcią obejrzę po Świętach ten film.Z twojej wypowiedzi wywnioskowałem, że może on być bardzo śmieszny Leci Like. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ja czekam już od dawna A po twojej wypowiedzi nie mogę się doczekać jeszcze bardziej. Już sobie to wyobrażam -> baku baku i seans w kinie haha ♥ :ganja: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Już oglądałem, film jest godny obejrzenia, jest tam dużo śmiesznych scen. Łap + za recenzję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Naprawdę fajny film. W niektórych momentach strasznie mnie rozbawił, a akcja z tym wezwaniem do kłócących się kobiet, rozwaliła wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 wiadomo , ja wiem co dobre Pączusiu ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zapowiada się zarąbisty film . Obejrzę na 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi