Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) GATUNEK: Komedia romantyczna PRODUKCJA: USA PREMIERA: 2011r. Film reżyserii Ivana Reitmana. Głowni bohaterowie - Emma i Adam poznali się w młodości na obozie. Po 15-stu latach spotykają się przypadkowo i lądują razem w łóżku. Zaczynają się spotykać aczkolwiek nie są to randki. Przyjaciele umawiają się że będą uprawiać tylko i wyłącznie przyjacielski sex - bez żadnych zobowiązań.Na początku wszystko wydawało się proste. Jednakże po pewnym czasie coś się zmieniło.. Czy na drodze ich "umowy" stanie miłość? A może cos innego się wydarzy? Tego dowiecie się oglądając sami Parę słów ode mnie: Jak dla mnie film jest bardzo przewidywalny. Oglądnęłam go specjalnie pod tą recenzje aczkolwiek nie zaciekawił mnie.Głównym wątkiem na początku jest tylko sex ( panowie nie napalajcie się zbytnio ^^) po czym film nagle staję się romansidłem. Takie oklepane love story. Najlepszym momentem moim zdaniem jest jak podczas randki bohaterów Adam mówi Emmie że ją kocha a ona rzuca się na niego. Można się w tym momencie uśmiać, no ale jednak każdemu spodoba się co innego Cały film nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia więc oceniam go na 5/10 Poniżej podaje link do filmu online: http://www.cda.pl/video/81315b5/Sex-Story-online-2011-Lektor-PL Miłego oglądania ! Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Classic Team Gemciu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dobra robota, trochę krótkie ale jest ok. Łap lajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Druga komedia romantyczna dziś Ładnie opisane + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) widziałam, nudne jak dla mnie xD Ale no plusik musi byc xd Edytowane 29 Grudnia 2014 przez natalja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ciekawy film , polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Trzeba zalukać. Like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Trzeba będzie oglądnąć po takiej recenzji to aż się chce oglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 No, bardzo fajna recenzja. Film też bardzo fajny POLECAM!Najlepszy jest koniec, bo wracają do siebie :sweatdrop: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 @-_- DZIĘKI ZA SPOJLER! Fajna recenzja +leci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi