aver 1 488 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 FIFA WORLD Rozgrywka oparta jest na popularnym module FIFA Ultimate Team – specjalnym trybie zabawy, w którym, kolekcjonując karty i wymieniając się nimi z innymi graczami, staramy się zbudować jak najlepszy skład, zwracając uwagę na statystyki poszczególnych zawodników oraz ich zgranie. Wykorzystując własny, stworzony przez siebie zespół, bierzemy udział m.in. w Sezonach Online, gdzie staramy się awansować do coraz wyższej ligi pojedynkując się z innymi graczami, czy też mierzymy się z Drużyną Tygodnia złożoną z zawodników kontrolowanych przez komputerowe A.I., wybranych przez twórców na podstawie aktualnej formy prezentowanej przez ich rzeczywistych protoplastów w rozgrywkach ligowych. Pod względem technicznym gra nie prezentuje takiej jakości wykonania jak coroczne edycje FIF-y – brakuje tutaj m.in. ulepszonego systemu kolizji, odnowionego silnika fizycznego, nowego systemu oddawania strzałów czy też rozbudowanych możliwości gry w defensywie. Ograniczenia dotknęły również warstwę wizualną, gdzie różnice pomiędzy FIFA World a pełnoprawnymi odsłonami cyklu widać w animacji zawodników czy też reakcjach publiki znajdującej się na trybunach stadionu. Dzięki temu jednak znacznie obniżono wymagania sprzętowe i gra uruchamia się nawet na kilkuletnim komputerze czy laptopie. ================= Gameplay ================= zródło: gry-online.pl 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Polecam grę jeśli ktoś ma słaby komputer lub laptop Szkoda że skopiowałeś ale leci plusik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Polecam grę jeśli ktoś ma słaby komputer lub laptop Szkoda że skopiowałeś ale leci plusik. Napisałem tak zródło nawet. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Co ja tu czytam?? Brat ma jakiegoś Lenovo z przed 2 może 3 lat, niby wymagania gry spełnia, ale lagi to masakra, poruszanie się po menu to horror, żeby gdzieś wejść albo sklep otworzyć to masakra. Gra z drużyną tygodnia jakoś ujdzie, gdzieś się gola strzeli. Parametrów lapka nie podam, więc nie pytajcie. Z opisów wynikało, że gra pójdzie. Neta ma 100mb, więc problemu też nie powinno być. Grając z ludźmi niestety się trafia, na takich, którzy sprzętu i neta do tej gry nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przesadzasz Ja tam chwale Polecam zapraszać Debest14789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 słyszałam o niej ;3 Wydaje się fajna z recencji, choć nie wiem nie grałam. Może kiedyś będzie okazja Lajk poleciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 choć nie wiem nie grałam. No to pobieraj i pykniemy sobie. xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Darmowa gierka? Jeśli tak to chyba sobie w bliskiej przyszłości pobiorę ,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nie lubię FIFY ale lajk poleciał ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi