DrEsIaRz 9 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Nick: SqubanyLink do SS: BrakWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Squbany ==== Zbanowane IP : 195.238.170.129 ==== Admin : Karambit VIP ==== Powod Bana : Czitowanie ==== Wygasa : Nigdy ( od 02/05/2015 - 13 : 26 : Serwer: cod mod 350Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=142472 Moje Ip : 195.238.170.129 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB O co chodzi zostałem zbanowany za czitowanie w tym samym momecie co gracz kaziu ssie na którego dałem demko na forum. Ruter zresetowane a neo bans mnie wywala z serwera. Swiadkowie są z którymi grałem w tym czasie na serwerze. Upadły, Nasty, TPS, i reszta co tam była proszę o wypowiedzenie się. dodam jeszcze ze w amxban pisz mi że niejestem zbanowany... Edytowane 5 Lutego 2015 przez DrEsIaRz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Tak, pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi