WujoS 297 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Twierdzi że mam zajarany głos xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Fan snoop doga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Uważa że jestem Fanem snoop dogga, ale nie wie jak to było na prawde xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 WujoS to jest WujoS pozytywny czlowieczek nic dodac nic ujac Ps: po avatarze stwierdzam ,ze brałabym hahahaha :giggle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 685 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Reniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Administratorka COD 350 (wcale nie wiem z sygnatury XD) Chyba miła i sympatyczna, niestety nigdy z nią nie miałem okazji rozmawiać :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wszystko to nadrobienia Wiem ze ma na imie Krystiaaaaaaaaaaaaaaannnnn (wcale nie wiem z profilu xDD) Wiem , ze jest Support Team (tego tez nie wiem z profilu) Chyba fajny koles ,ale jeszvze doglebnie z nim nie rozmawialam :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 685 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 O kurde? Dogłębnie, w sensie, głęboko? XDDD (if you know what I mean XD) Renatkaaa Renata Ma vipa Ma admina na COD 350 (choć nie pisała podania, przynajmniej nie widziałem XD) Jest dziewczyną :cycki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Krystian Krystianek Admin Jailbreak na CS:GO Ma praktyki i robi stronke romansujac ze mna Jest facetem :giggle: Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Reniaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 685 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To ty romansujesz ze mną! (no dobra, może i ja romansuje z tobą, ale to tajemnica! XDDDD) Reniaa Renata Renatka Położyła dzieciacka I teraz pisze postaczka Zaraz będzie jadła prosiaczka (WTF?! XD) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Hahahahhaaaa nie no nie moge xd Po prostu pozytywnie zakrecony ziomus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 685 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Po prostu pozytywnie zakręcona ziomówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Hahahaha Mrrrrrrasna istota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Co widzę to nie mam zdania Krystianek wyraził wszystko >_<, chyba nie gadałem :c Ale widać że spoczko osoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No. Ie rozmawialam z Toba (jeszcze) ale moge wnioskowac, ze pomocny rozmowny wiec czas nadrobic straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Reniaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Pawel :wub: :giggle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 685 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Renatka /\/\/\/\/\/\/\/\/\ Lepiej się nie da jej opisać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Krystianek Wyraza wiecej niz tysiac slow xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Bot jak nie wiem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Mój podwładny, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 414 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Mój uczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Go chyba pogrzało xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 414 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Nie wierzy w prawdę :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Plecie głupoty :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 paffeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi