Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Pewnie strażakiem xD Masz kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Mam 2 koty Co ostatnio doprowadziło Cię do smutku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 To takie trochę prywatne Jak zamawiasz pizzę... to z czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Z podwójnym serem i salami xD Hamburger czy Hotdog? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś 277 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 gorący pies Wierzysz w antychrysta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nie. Jaki samochód chciałbyś mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Chevrolet Camaro Lepsza zima czy lato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dla mnie lato. Papieros czy E-Papieros? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 E-papieros ale jeśli się da to żaden A po co to komu...? Prawdziwa miłość czy dużo pieniędzy a miłość z ich powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 1 Co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Rozmyślam nad sensem istnienia . A ty co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Robie strone internetowa na informatyce Co bedziesz robił po sql ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Idę do babci xd Co myślisz o polityce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nie uczą nas w szkołach od sredniej w dol o niej za wiele a dobrze byloby wiedziec co to na przyklad jest kwota wolna od podatku to chyba umyslne utrzymywanie mas ludzkich w niewiedzy na tematy polityki aby wierzyly we wszystko co brzmi mądrze i sensowie choc moze byc korzystne tylko dla wladzy Polityka to trudna dziedzina, kto ja zrozumie ten moze sie ustawic. Jednoczesnie tez trudna pod wzgledem psychologii, moze czlowieka wykonczyc albo zmienic jego zasady moralne. Ja wole sie w to nie mieszac Lubisz sztuke nowoczesna w formie obrazow? To znaczy przykladowo czarny obraz uznawany za dzielo bo jest nowoczesny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Zależy Którą z Pań na forum lubisz najbardziej (uzasadnij swoją odpowiedź). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Paulinę. Spowodowane jest to pewnie tym, że tylko ją znam ale idzie się z nią dogadać, rozmawiam z nią kilka miesięcy i czuję jakby mieszkała gdzieś koło mnie na osiedlu, wspaniała osoba.___________________________________________________Boisz się dentysty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nieee, za to pobierania krwi bardzo. ;d Kto jest dla ciebie autorytetem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ciężko stwierdzić, jeszcze nigdy nie uznałem nikogo swoim "autorytetem" na ten moment nie mam. Wyjazd do Los Angeles czy do Tokio ? z kim i dlaczego, uzasadnij swój wybór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Los Angeles,poniewaz bardziej mi się podoba od Tokio Xd,Chciałbym zwiedzić to wielkie miasto,wybrałbym się tam z najbliższymi. Chyba tyle wystarczy Imprezowanie w klubach czy domówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 W klubach. Najladniejsze imie zenskie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Jagoda xd Masz kurczaka (zwierze)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Kurczaka to nie mam, no chyba, że w niedziele w rosole xD, ale tak ogólnie to mam trzy psy i trzy koty Gdybyś miał 100 tysięcy to co byś z nimi zrobił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Zainwestował we własny biznes. Ostatni dobry uczynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red_Bull 4 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Pomoc Bratu, Jaką wyznajesz idee? (No ciekawy jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Odp : Tę drugą.. pełną niedoskonałości, nie trwała pełną rzeczy materialnych jednostkowych gdzie daleko jest do samego szczytu hierarchiiJeżeli mógłbyś cofnąć czas o ile byś go cofnął i jaki postęp byś nadał biegowi zdarzeniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi