aver 1 488 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Na wstępie wytłumacze wam na czym będzie polegał ten turniej oraz jakie zasady bedą obowiązywały.• Turniej ma za zadanie wyłonić najzdolniejszych grafików na naszym forum cs-classic.pl• Rywalizacja będzie odbywała się w pojedynkach 1 vs 1• W każdym z etapów uczestnicy będą mieli za zadanie wykonać inny rodzaj pracy graficznej - wszystkie szczegóły będą publikowane w postach w nowych temacie.• Organizatorem konkursu bedę Ja.• W konkursie ma prawo wziąć udział każdy użytkownik posiadający konto na forum ze stażem min. 7 dni.• Nie można wysyłać prac wykonanych przez innego Grafika • Zakaz plagiatu. • W nowym temacie zostanie stworzona tabela pojedynków oraz będą pojawiały się informacje dotyczące walk• Każdy pojedynek będzie oceniany przez użytkowników (ankieta) • Praca która będzie miec wiecej głosów wygrywa (1 pkt za wygranie pojedynku) a przegrany 0. • Prace konkursowe będzie należało wysyłać do mnie na prywatna wiadomosc.W tym temacie zapisujecie się do konkursu, ale najpierw musicie uzupełnic wzór:Nick:Wiek:Od kiedy zajmujesz sie tworzeniem grafiki:W jakim programie tworzysz grafike:Zgłoszenia należy przesłać do 24.03.2015 do godziny 16:00W tym samym dniu o godzinie 18:00 zostaną podane wyniki losowania, kto z kim bedzie walczył oraz terminarz do ktorego prace mają byc zrobione.Nagrody:1. 3x 5 zł w sklepiku CSC 2. 2x 5 zł w sklepiku CSC3. 5 zł w sklepiku CSC Niestety mozemy zafundowac tylko takie nagrody.A teraz najwazniejsza sprawa:Chcacy żeby konkurs wystartował musi byc min. 8 osób chetnych.Jesli macie jakies pytania dotyczące turnieju to zapraszam na PW albo na GG. Zapraszam do udziału! Edytowane 13 Marca 2015 przez aver 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Czy ja dobrze rozumiem, nagrodą ma być ranga grafik? To chyba dziwne.. Daj zamiast tego klucze do photoshopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi