Supreme 1 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Siemanko! Jako iż spędzam dużo czasu na grze na serwerze cod-mod, stwierdziłem że fajnie by oderwać się od codzienności i zagrać normalny mecz. Myśle że taki mecz może być całkiem fajny oraz możnaby zintergować się z innymi graczami serwera, których mało znamy. Chciałbym usłyszeć opinie adminów oraz graczy na ten temat, czy będą mieli czas i czy są tym meczem zainteresowani. Zapraszam do wypowiadania się na temat mojego pomysłu. Pozdrawiam, Smerfuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abbad0n 9 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Wiem, że pewnie dostanę złotą łopatę za odkopanie tematu ale imo jest to dobry pomysł i można by go jednak zrealizować. Więc podbijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Nie ma serwera na który można byloby to zorganizować. Zamykam temat, bo niestety się to nie odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi