Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Witam wszystkich w tym temacie mam zamiar pokazać wam jak "wyłączyć" irytujące sygnaturki innych użytkowników. (musicie wiedzieć, że istnieją dwa sposoby, oczywiście obydwa wam pokażę). #Pierwszy sposób dla "leniwych" zostanie pokazany na dwóch ss'ach: Klikamy na krzyżyk i wyświetlają się nam dwie opcje "Ignoruj sygnaturkę XXXX" oraz "Ignoruj wszystkie sygnaturki" Efekt przed: i po: #Drugi sposób dla "zaawansowanych" zostanie ukazany na ss'ach poniżej: Wchodzimy w "moje ustawienia": Jesteśmy w "główne ustawienia konta" i klikamy "ustawienia ignorowania": Wpisujemy w odpowiednie pole "Nazwa użytkownika" oraz zaznaczamy co chcemy ignorować w tym przypadku "sygnaturki": Innym sposobem na zablokowanie "sygnaturki" jest też samo wyszukanie użytkownika oraz kliknięcie w tym polu (ukazanym poniżej): Efekt przed: Efekt po: Poradnik wykonany przez .Undisputed. (Dark Z Rises) zakaz kopiowania bez mojej zgody. Edytowane 2 Lutego 2016 przez Pawel.? 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Spoko poradnik! Na pewno się przyda, niekoniecznie mi, ale innym. Ja tam lubię patrzeć na sygnaturki, po to są. ;] gj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Wszystko ładnie i zrozumiale opisane. Plusik! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ładnie zrobiony poradnik da się gi zkumać ,plusik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dodałem poradnik tu: http://forum.cs-classic.pl/topic/32923-spis-poradnik%C3%B3w-sieci-cs-classic/ Jedno co mi sie nie podoba to tytuł Nie do końca wiadomo o czym jest poradnik. Ja bym proponował: Jak ukryć zbyt duże sygnaturki innych użytkowników 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dodałem poradnik tu: http://forum.cs-classic.pl/topic/32923-spis-poradnik%C3%B3w-sieci-cs-classic/ Jedno co mi sie nie podoba to tytuł Nie do końca wiadomo o czym jest poradnik. Ja bym proponował: Jak ukryć zbyt duże sygnaturki innych użytkowników Jak chcesz to możesz zmienić tytuł(masz moje przyzwolenie ), bo szczerze mówiąc nie wiedziałem do końca jak go nazwać a więc nazwałem go tak jak widać ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 wszystko ładnie opisane. Leci plusik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi