L@NdryN3K 28 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Chce zwrocic uwage na mocne zachwianie rownowagi w grze jesli chodzi o pulkownika z nabojami pulkownika lub tytanowymi nabojamiKiedy gracz zmaksuje inteligencje zadaje srednio od 70-120 dmg z jednej pestkiJa rozumiem ze jest to klasa premium i niektorzy gracze za nia placa , ale gdy na serwerze pojawia sie kilku graczy naraz z ta wlasnie klasa nie da sie praktycznie nic zrobicMoje spostrzezenia moga potwierdzic inni w tym i gracze majacy wykupiona klase premiumProponuje delikatnie ograniczyc pulkownika np. zmniejszyc mu obrazenia z inta lub usunac ak-47 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynalucky97 2 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 ja bym zmienił współczynnik na 0.1 z 0.2 i lekko statystyki zmniejszyć ale to tak nie wiem z 10 pkt tylko nie więcej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 28 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Współczynnik poprawiony, ale statysttyki nie wiem czy jest sens poprawiać, bo każdy i tak już wbił lvl.Po resecie jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi