L@NdryN3K 28 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Chce zwrocic uwage na mocne zachwianie rownowagi w grze jesli chodzi o pulkownika z nabojami pulkownika lub tytanowymi nabojamiKiedy gracz zmaksuje inteligencje zadaje srednio od 70-120 dmg z jednej pestkiJa rozumiem ze jest to klasa premium i niektorzy gracze za nia placa , ale gdy na serwerze pojawia sie kilku graczy naraz z ta wlasnie klasa nie da sie praktycznie nic zrobicMoje spostrzezenia moga potwierdzic inni w tym i gracze majacy wykupiona klase premiumProponuje delikatnie ograniczyc pulkownika np. zmniejszyc mu obrazenia z inta lub usunac ak-47 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynalucky97 2 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 ja bym zmienił współczynnik na 0.1 z 0.2 i lekko statystyki zmniejszyć ale to tak nie wiem z 10 pkt tylko nie więcej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Współczynnik poprawiony, ale statysttyki nie wiem czy jest sens poprawiać, bo każdy i tak już wbił lvl.Po resecie jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi