Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzisiaj przedstawię film pt. "Mój przyjaciel Hachiko". Reżyser: Lasse Hallstrom Gatunek: dramat Produkcja: USA, Wielka Brytania Film jest oparty na faktach. Za namową córki, profesor Parker Wilson, przygarnia szczeniaka. Hachiko (tak się wabił nasz czworonóg) połączyła bardzo silna więź z nowym panem. Pies codziennie odprowadzał swojego pana do pociągu, gdy ten jechał do pracy i codziennie późnym popołudniem przychodził odebrać go ze stacji. Pewnego dnia niestety Hachiko nie doczekał się powrotu pana. Obsada: Profesor - Richard Gere Andy - Sarach Roemer _______________________________________________________________ Bardzo fajny film. Nie ma co się dużo rozpisywać. Pod koniec wyciskacz łez (słowa matki). Ten psiak jest po prostu genialny ^^. Moja ocena to 10/10. Świetny film, polecam obejrzeć z rodzinką. Źródło: filmweb.pl Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Konkretny film polecam oglądałem i nie żałuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dramat zawsze fajny Film polecam, recenzja troszkę krótka ale cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Skoro parę osób poleca ten film, to w najbliższym czasie będę musiał go obejrzeć [uwielbiam dramaty ] recenzja fajna, ale krótka ;] +like 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Łoj oglądałam to rok temu z mamą. Ciężko się nie wzruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jezu jak się cieszę, że zdecydowałam się obejrzeć ten film po przeczytaniu recki! Określę go jednym słowem piękne Dokładnie 5min temu skończyłam oglądać xd może i słabiak jestem, ale przyznam, że beczałam jak głupia ,_, porusza nie tylko sama historia, ale też pobudzają się wspomnienia itd Film zajebisty, propsik ode mnie i thx za to, że dzięki tobie na niego trafiłam jak coś jeszcze znasz podobnego to czekam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ja nie oglądam bo mi smutno będzie :beksa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Mashiro * W takim razie ja też jestem słabiak Co do filmu,jeden z najlepszych dramatów --- Jak ktoś lubi takie filmy,polecam jeszcze film pt. 'Lessie'. Również wzruszający i ciekawy. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Kamil™ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi