Omega* 2 077 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Reżyseria: Mark Herman Scenariusz: Mark Herman Gatunek: Dramat, Wojenny Produkcja: USA Premiera Filmu: 28 sierpnia 2008 Film otrzymał 1 nagrodę i 4 nominację! Opis Filmu: Lata 40. XX wieku, czas wojny. Bruno ma 8 lat; mieszka w Berlinie razem z siostrą i rodzicami. Pewnego dnia rodzina przenosi się na wieś, aby towarzyszyć ojcu – niemieckiemu oficerowi – w jego nowej pracy. Bruno łamie zakaz opuszczania nowego domu i poznaje okolicę. W ten sposób zaprzyjaźnia się ze Szmulem – chłopcem, który mieszka w innym, nieznanym świecie za kolczastym ogrodzeniem... Moim Zdaniem: Moim zdaniem film jest naprawdę godny obejrzenia. W filmie możemy zobaczyć do czego zdolni byli ludzie w czasach wojny. Aktorzy zrobili naprawdę kawał dobrej roboty. Wydarzenia z filmu są bardzo realistycznie przekazane. Film pokazuję nam przyjazn dwóch chłopców. Jeden jest żydem a drugi jest synem oficera. Gdy wkroczyli na teren obozu na który nikt nie miał wstępu zostali zabici w komorze gazowej. Cała ta historia jest bardzo wzruszająca. Ocena Filmu: 9/10 Zdjęcia: Zwiastun: http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1-20641 Informacje zostały zebrane z filmweb. Chciałbym się zapytać czy dobrze mi wyszła ta recenzja ponieważ kto wie może zacznę niedługo dodawać więcej Omega Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Film widziałem kilkukrotnie, mogę powiedzieć tyle, że jest to naprawdę poruszający dramat recka świetna, polecam obejrzeć dla miłośników tego gatunku +like. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) 4 nominację Nominacje xd pokazuję pokazuje xd Moim Zdaniem: Moim zdaniem film jest naprawdę godny obejrzenia. Moim zdaniem :x Często powtarza się słowo film :x Poza tym recenzja całkiem, całkiem Co do filmu, widziałem ale wolę się nie wypowiadać na jego temat. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Mako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Swietny film z okropnym zakonczeniem. Najbardziej podobał mi sie motyw matki, wszystko by zrobila dla dzieci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jak dla mnie recka świetna tylko że we własnej ocenie zdradziłeś zakończenie filmu co może zniechęcić niektórych widzów do obejrzenia go :beksa: + leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Recenzja okej . Co do filmu jest na prawdę dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Bardzo podobał mi się film, recenzja też bardzo dobra. Najbardziej 'podobało' mi się (może to dziwnie zabrzmieć) jak poczuł się ten oficer niemiecki na koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Oglądałam, ale ten niemiecki chłopiec grał wcielenie szatana w "Omen" i aż tak nie było mi go szkoda jakoś x:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 ładnie opisany film za to + A co do filmu. Super jest, tylko szkoda takiego chłopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Świetna recka, co do filmu to jest bardzo wzuraszający i jego wydarzenia są bardzo realistyczne . Jednak zakonczenie jest smutne chociaż nie takiego sie spodziewałem . Jedynym minusem tej recenzji jest spojler dotyczący zakończenia . Leci plusik . Sam film ogladałem wiele razy . Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez SlinceShot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 kozacka recka i kolejna osoba ma propsik u mnie obejrzałam film i super super super :wub: + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Jak ja opóźniony trochę bo dopiero teraz to oglądałem i lipa bo na końcu umarł a miałem nadzieję że go uratuje jeszcze lel :C a tak to film dobry :# polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Piękny film, oglądałem w kinie i zaraz jak tylko pojawił się w sieci, chłopiec kaput ale mówi się trudno ważne że kino dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi