Omega* 2 077 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) KLĄTWA JESSABLLE GATUNEK: Horror PREMIERA: 28 Listopada 2014 PRODUKCJA: USA REŻYSERIA: Kevin Greutert SCENARIUSZ: Robert Ben Garant GŁÓWNI BOHATEROWIE: Jessie (Sarah Snook) Kate (Joelle Carter) Preston (Mark Webber) Leon (David Andrews) Rosaura (Ana de la Reguera) OPIS FILMU: Po tragicznym wypadku samochodowym młoda Jessabelle wraca do rodzinnego domu w odludnej Luizjanie. W mistycznym świecie, który tworzą miejscowe legendy, wyczuwa obecność niepokojącej, paranormalnej energii. Wkrótce odkrywa tajemnicze taśmy zostawione jej przez nieżyjącą matkę. Okazuje się, że na powrót dziewczyny od lat czeka przerażająca siła, która nie spocznie, póki nie osiągnie swojego celu. MOJA OPINIA: Naprawdę porządnie nakręcony film. Fabuła filmu nie jest zła lecz mogło być lepiej. Film ciągle trzyma w napięciu co naprawdę lubię. Dodam że film posiada naprawdę dobre efekty dzwiękowe. Niektóre momenty są naprawdę straszne. Zakończenie filmu bardzo ciekawe więc zapraszam do oglądania! 7/10 CIEKAWOSTKI: Zdjęcia do filmu kręcono w Wilmington (Karolina Północna, USA). Zdjęcia do filmu kręcono od 2 kwietnia do 3 maja 2012 roku. Błędy w filmie: Na samym początku filmu, kiedy kamera pokazuje ekran telewizora, w odbiciu można dostrzec mikrofon ekipy filmowej. ZWIASTUN: FILM ONLINE: http://www.cda.pl/video/16957084 Edytowane 24 Marca 2016 przez #Brawa Dla Tej Pani 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Brakuje mi tu obsady :c I razi w oczy to że w ostatnich 6 zdaniach 5 razy pojawia się słowo film :x Szczerze mówiąc nigdy o tym filmie nie słyszałem, ale zapowiada się obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Leciał u nas na nocy horrorów i nawet śmieszny jest Polecam :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Recka spoko, ale film wydaje mi się średni tak więc nie wiem czy będzie mi się chciało oglądać xD +like. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Oglądałam, film ciekawy, ze względu na sam motyw, który do tej pory chyba się jeszcze nie pojawił w teraźniejszych horrorach (chociaż nie wiem czy można tak to nazwać) . Dla Ciebie + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi