Omega* 2 077 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Byt ludzkości na Ziemi dobiega końca wskutek zmian klimatycznych. Grupa naukowców odkrywa tunel czasoprzestrzenny, który umożliwia poszukiwanie nowego domu. Reżyseria: Christopher Nolan Scenariusz: Christopher NolanJonathan Nolan Premiera: 7 listopada 2014 Gatunek: Sci-Fi Opis Filmu: Historia grupy badaczy, którzy dzięki nowo odkrytemu tunelowi czasoprzestrzennemu pokonują granice do tej pory przekraczające ludzkie możliwości podróżowania w innym wymiarze. Film oparty jest na teorii naukowej opracowanej przez fizyka z Caltech Kipa Thorne'a. Ocena: Wspaniały wydanie Christophera Nolana. Motyw jest bardzo wciągający a muzyka bardzo dobrze dobrana do wszystkich sytuacji. Film chce nam pokazać rozwój cywilizacji jak i technologi. Nie zapominając o efektach.Są wyśmienite! Ostateczna ocena filmu 7/10 Trailer: Już nawet tu mogą przejść ciarki. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ponadczasowy film Nie dla każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Muszę to w końcu obejrzeć ale czasu nie mam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Omega dzieki Tobie obejrze ten film . Za sama recenzje leci plus, oczywiscie jest swietna. Szukalem cos na dzisjejszy wieczor i znalazl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Byłem w kinie w dzień premiery Ciekawy film,na rozkmine.. za recenzję leci plusik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 mega po prostu, zachwycony byłem tym filmem i z chęcią go obejrzę jeszcze raz, tylko po maturce:D, no i dobra recenzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Recka dobra, ale nie chce mi się oglądać Sci-Fi więc raczej nie zobaczę, póki co łap lajka +like. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Polecam film śmiem go przyrównać do takich produkcji jak riddick czy też lucy na poziomie dla fanów gatunku SCI-FI idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Fajnie napisana recenzja, przekonałeś mnie do obejrzenia tego filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Fajna recenzja a akurat nie miałem żadnego fajnego filmu do oglądnięcia a po takiej recenzji na pewno zobaczę ten film jeszcze dziś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Bardzo fajny film. ładnie na pisana recenzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jeden z najlepszych filmów o tej tematyce polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi