Omega* 2 077 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) W roku 2031 pasażerowie pociągu są jedynymi ocalałymi ludźmi na Ziemi. Reżyseria: Joon-ho Bong Scenariusz: Joon-ho Bong , Kelly Masterson Premiera: 11 kwietnia 2014 Gatunek: Dramat, Akcja, Sci-Fi Opis Filmu: Rok 2031. Świat przegrał walkę z globalnym ociepleniem. Na Ziemi zapanowała wieczna zima, a życie uległo zagładzie. Jedynymi, którzy przetrwali, są pasażerowie Snowpiercera – pędzącego przez śnieżną zamieć pociągu-miasta poruszającego się dookoła globu dzięki rewolucyjnemu silnikowi potrafiącemu generować napędzającą go energię. Wewnątrz pociągu panuje system klasowy. Bogaci pasażerowie luksusowych wagonów żyją na koszt biednej większości. Wystarczy iskra, by doszło do rewolucji. Ocena: Oglądając ten film najbardziej wciągnęła mnie obserwacja życia jak i obyczajów wszystkich ludzi ( pasażerów ). Film ma bardzo dobre umiejscowienie akcji. Jednak ma kilka minusów. Niestety jest troszeczkę naciągnięta fabuła. Efekty w niektórych momentach są słabe. Mimo wszystko warto sięgnąć po ten film bo naprawdę może pozytywnie zaskoczyć. Trailer: Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Właśnie szukałam czegoś do obejrzenia, na pewno zobaczę jeszcze dzisiaj. Recenzja jak zawsze dobra, + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ciekawie się zapowiada. Fajna recenzja, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Recenzja dobra, dobrze napisana, ciekawie przedstawienie, tych co nie oglądali na pewno zachęci do obejrzenia, ale moje odczucia w stosunku do tego filmu krwawią. Łopatologia w tym filmie jest dość na wysokim poziomie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Mnie ta recenzja bardzo zachęciła do oglądnięcia tego filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nom.. recenzja wydaje sie byc ciekawa. Zaraz biore sie za.ten film i dam plsuika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi