Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) CO ROBIMY W UKRYCIU GATUNEK: Horror, Komedia, Dokumentalizowany PREMIERA: 27 lutego 2015 (Polska),19 stycznia 2014 (świat) PRODUKCJA: Nowa Zelandia, USA REŻYSERIA: Jemaine Clement, Taika Waititi SCENARIUSZ: Jemaine Clement, Taika Waititi GŁÓWNI BOHATEROWIE: Viago (Taika Waititi) Vladislav (Jemaine Clement) Deacon (Jonathan Brugh) Nick (Cori Gonzalez-Macuer) Stu (Stuart Rutherford) Petyr (Ben Fransham) OPIS FILMU: Dokument opowiada o egzystencji kilku wampirów: Viago, Deacona, Vladislava i Petyra. Ukazane jest ich codzienne życie: to co robią gdy nie piją ludzkiej krwi, jak się zabawiają, jak wygląda ich życie towarzyskie. Po kolei dowiadujemy się o tym w jaki sposób stawali się wampirami, przez co przechodzili i jak się z tym czują. Jest to jedyny taki film, w którym wampiry są pokazane jako normalne społeczeństwo. W dokumencie jest ukazanych wiele ciekawostek na temat w jaki sposób spędzają czas wolny, ale nie zabraknie też lubianych przez fanów krwiopijców scen, w których wysysają krew z ofiar albo zmieniają innych w wampiry. MOJA OPINIA: Próżno szukać filmu, który byłby podobny. Uśmiałem się na nim co nie miara i pewnie obejrzę go kolejny raz. Polecam go każdemu, niezależnie czy lubi horrory czy też nie. "Co robimy w ukryciu" jest po prostu fantastycznym tworem. CIEKAWOSTKI: Zdjęcia do filmu kręcono w Wellington (Nowa Zelandia). ZWIASTUN: http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1+%28polski%29-35083 FILM ONLINE: http://www.cda.pl/video/572474a3 Edytowane 21 Marca 2016 przez #Brawa Dla Tej Pani 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Myślę że to obejrzę może nawet dzisiaj plusik leci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi