rafciu 57 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mam pewną propozycje. Mianowicie chodzi mi o to, że gdy wpisujemy !klasa i wyświetla nam sie wybór żeby obok nich pisały lvl jakie mamy. To ułatwiło by rozgrywkę i nie trzeba byłoby np. szukać gdzie mamy najwyższy lvl itp. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Pomysł nie jest głupi ułatwiło by to znalezienie klasy która wcześniej graliśmy Ale nie pamiętamy która ja np nie wiedziałem że grałem kiedyś terrorystą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krushak1 7 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ułatwiło by to wybieranie klas . Przydało by się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNX 35 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dodane do listy Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi