Omega* 2 077 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Fallout 3 to już kolejna odsłona wyśmienitej serii ''Fallout''. Gra gatunku cRPG. Gra została wydana na konsole jak i na PC. Gra ukazała się 31 października 2008 roku. Cała akcja toczy się w świecie postapokaliptycznym zniszczonym przez wojnę atomową. Fabuła rozgrywa się w Waszyngtonie 2277 roku. Jesteśmy jednym z mieszkańców Krypty 101. Lecz co to jest ta Krypta 101? Jest to firma Vault-Tec położona na Stołecznych Pustkowiach niedaleko Springvale. Jeden z nadzorców zawołał nas w celu przesłuchania. Nasza przyjaciółka która zwie się Amata budzi nas rano i informuje że ludzi jej ojca nie dotrą i radzi nam uciekać z krypty. [ONLINE] Developerzy z Bethesda Softworks zaserwowali nam sporą ilość dostępnych zakończeń fabuły. Związane są one naturalnie z podejmowanymi podczas rozgrywki działaniami. W akcji ponownie oglądamy falloutowy system karmy, ewidencjonujący nasze uczynki i wpływający na relacje pomiędzy bohaterem a światem. Ponadto do pomocy możemy zatrudnić najemników, aczkolwiek Fallout 3 jest przede wszystkim grą, skoncentrowaną na jednej postaci. Mapa: Producent: Bethesda Softworks Wydawca: Bethesda Softworks Data Wydania: 31 październik 2008 Tryb Gry: Jednoosobowy Wymagania Systemowe: Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza), 7 GB HDD, Windows XP/Vista Trailer: Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Omєga * 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Miałem okazję przechodzić kilka razy gra jest wspaniała ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Czekamy na czwórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Grałem polecam ! ocena mocne 8/10 :banan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Gra dobra, mocne 6/10, mogłaby być dłuższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Miałem przyjemność przejścia kilka razy. Gra jest jednym z najlepszych fpsów jak dla mnie. Klimat jest genialny tak samo jak w serii S.T.A.L.K.E.R. Grafika i sceneria którą możemy w tej grze zobaczyć jest oszałamiająca. SI przeciwników no cóż nie da się narzekać. Zależy przede wszystkim od poziomu umiejętności gracza i trudności. Gierka należy do tych które się nigdy nie znudzą =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi