Pissed 0 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 1.Twój Nick: Pissed_Imp:3 2.Nick admina/gracza który zawinił: ★MrSkill_SnipeR_4EveR★3.Admin/Gracz : ★MrSkill_SnipeR_4EveR★4.SID/IP oskarżanego:--- 5.Data i godzina: (Ogólny czas) Chyba od 15.06 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Wole pisać , Witam , Ostatnio nie było mnie cały dzień na cs i wieczorem dowiedziałem się że pan ★MrSkill_SnipeR_4EveR★ chciał coś oddemnie i zanim się dowiedziałem co chciał to dowiedziałem się od innej osoby że obrażał mnie przy innych jak mnie nie było bo się pokłócił z panem miał . dzisiaj wszedłem się dowiedzieć o co chodzi i o nic , jak zapytałem czemu mnie obrażał przy innych nawet jak mnie nie było to się dowiedziałem ze na państwa serwerze nie wolno się pytać innych ludzi o coś bo podważa to ego pana ★MrSkill_SnipeR_4EveR★ ...Prosze o ogarnięcie tego (dziecka i jego ego) bo z fajnego serva jak wejdzie dany pan robi się żenujący . A jak się powie o nim prawdę zaczyna się robic wugarny w stosunku do oskarżyciela . Nie pierwszy raz wyzywał innych i w tym mnie Dziękuję za Uwagę I Proszęo nie wypowiadanie się tego pana.7.Opis sytuacji: Nie było mnie w tedy na cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) to znaczy nic Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Brak dowodów skarga do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Skoro składasz na daną osobę skargę to ma ona prawo się wypowiedzieć. Zresztą tak czy tak nie ma dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Witam może powiesz jak od początku podważasz moje zdanie ? Nagminnie przeklinasz przez mikrofon jak nie ma admina wyzywasz ludzi dlaczego o tym nie wspomniałeś ? A wkurzyles mnie tym że jak weszedl Quoth/Miał! Ja coś mówię że np wykorzystujesz bug mapy to lecisz do niego się zapytać czy to prawda irytowales mnie takim zachowaniem jak i wkurzales a i dodaj demko świadka lub coś na dowód bo ja Nie mam zamiaru demka ściągać 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krushak1 7 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Śmieszne !!! Na servie taki kozak a tu ... Płaszczysz się kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi