Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Witam. Kolejną wytypowaną osobą jest Madzia ( мα∂zια ♥ ) Czas na zadawanie pytań macie do 17.07. Czas start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) 1. Malujesz włosy? 2. Dlaczego Damon a nie Stefan? 3. Cieszysz sie, ze Caroline jest z Stefanem? Edytowane 13 Lipca 2015 przez natalja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Lubisz krowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 - Najzabwniejsza osoba twoim zdaniem na forum to? - Patrzysz na osobowość czy na wygląd ? - Co byś chciała dostać na urodziny? - Jak można tobie zaimponowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 [P] Dlaczego jestem twoim mistrzem? [P] Co cię onieśmiela? [P] Jaki typ faceta pasuje ci najbardziej? [P] Lubisz swojego brata? [P] Lubisz wkurzać ludzi? [P] Jedna rzecz którą uwielbiasz w sobie najbardziej? [P] Dlaczego jesteś większym BOTEM niż ja? [P] Trzy osoby na forum które są według ciebie najbardziej irytujące? [P] Trzy osoby na forum które lubisz? [P] Kogo szanujesz najbardziej? [P] Masz jakiś autorytet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 [P] Czy zazwyczaj czujesz się autentyczna i spójna, zachowujesz się w sposób swobodny, nieskrępowany lękiem przed oceną? Jakie są twoje wady? Jakie są twoje zalety? Co Ci się nie podoba w ludziach, a co podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 [P]Lubisz swoją pracę jako moderator ? [P]Malujesz się często ? xD [P]Chciała byś dostać awans na Global Moderatora ? [P]Lubisz pieski ? [P]Lubisz kotki ? [P]Grasz w CS:GO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 [P] Czemu zawsze będę stał po twojej stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 [P] -Dlaczego jesteś takim Botem? -Czemu akurat masz na imię Magda? -Dlaczego śmiejesz się z tego że nie działa mi klawiatura? (Ne$$i4 xd) -Czemu akurat wielbisz mnie? -Dlaczego z tych awp co mi rzucasz strzela się lepiej niż z innych? Czyżby haxy? -Czemu jesteś administratorem odd2 jeżeli nie potrafisz odróżnić aima od sh? -Masz zwierzę? (procz rodzeństwa)? -Za co mnie lubisz? -I dlaczego bardziej niż Evive? xd P.S. AJLAWJU XD POZDRO OD KILLAZA BOTKO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 - Czemu tak bocisz na dd2? ._. - Czemu jesteś taka kochana? - Czemu nie Steroline?! - Za co mnie lubisz? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Czemu zawsze na odd2 masz slabe staty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 [P] - Jaki był twój pierwszy telefon? - Czy masz jakieś zwierzątko ? xd - Jak tak, to jak ma na imię - Pogadamy kiedyś na ts3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Zapraszam do zadawania pytan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) [P] czy kiedyś pracowałaś ? [P] ile najwięcej zarobiłaś ? @edit sory wina telefonu Edytowane 16 Lipca 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jaki kolor lubisz? Jaki samochód ci się podoba? Lubisz mnie ? Jaki masz kolor oczów oraz włosów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Zamykam. Na odpowiedzi czekamy do niedzieli tj. 19.07.2015r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi