neska. 3 198 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Na początku chciałabym podziękować rewox'owi za wytypowanie Dzięki za wszystkie pytania Zapraszam do czytania odpowiedzi.. #Pytania od natalja [P] Malujesz włosy? [O] Nie [P] Dlaczego Damon a nie Stefan? [O] Stefan jest nudny, nie ma charakteru. Nigdy nie przepadałam szczególnie za jego postacią. [P]Cieszysz sie, ze Caroline jest z Stefanem? [O]Nie. Jak dla mnie jeden z gorszych parringów. Nigdy nie widziałam ich jako pary, wolałam jako przyjaciół. Jeśli nie mogą dać Klaroline, to niech dadzą Carenzo. Takie moje zdanie. #Pytania od Hans [P]Najzabawniejsza osoba twoim zdaniem na forum to? [O] Chyba Evviva [P] Patrzysz na osobowość czy na wygląd ? [O] Myślę, że jednak każdy patrzy na wygląd. U mnie zdecydowanie osobowość jest na pierwszym miejscu, lecz na wygląd w jakimś stopniu też patrzę [P] Co byś chciała dostać na urodziny?[O] Może nie dostać, ale bardzo chciałabym pojechać na Comic-Con z jakiegoś mojego ulubionego serialu [P]Jak można tobie zaimponowac?[O] Nic na siłę. Jeśli jakaś osoba mi nie imponuje to się to nie zmieni. Albo to jest, albo tego nie ma. #Pytania od Evvivy [P]Dlaczego jestem twoim mistrzem?[O] Tak jakoś wyszło. [P] Jaki typ faceta pasuje ci najbardziej? [O] Pewny siebie, z charakterem. [P]Lubisz swojego brata?[O] Może być [P]Lubisz wkurzać ludzi? [O] Przecież ja nikogo nie wkurzam [P]Jedna rzecz którą uwielbiasz w sobie najbardziej? [O] Pewność siebie. [P]Dlaczego jesteś większym BOTEM niż ja?[O] Dlaczego ty jesteś większym botem niż ja? [P]Trzy osoby na forum które są według ciebie najbardziej irytujące? [O] Nax i Next. Nie umiem wytypować tej trzeciej. [P]Trzy osoby na forum które lubisz?[O] Kolejność przypadkowa. Rewox, Evviva, Omega. [P] Kogo szanujesz najbardziej?[O] Rodziców [P]Masz jakiś autorytet?[O] Autorytetem są dla mnie rodzice #Pytania od Szeregowca [P]Czy zazwyczaj czujesz się autentyczna i spójna, zachowujesz się w sposób swobodny, nieskrępowany lękiem przed oceną?[O] Jestem otwarta na ocenę innych. Podchodzę do tego bez skrępowania, ponieważ to co robię i jaka jestem ma wpływ na moją własną samoocenę i chęć zmiany lub pielęgnowania swoich upodobań. Zawsze staram się zachowywać swobodnie, aby nie wypaść fałszywie w oczach innych ludzi. To tak jakby przenieść prawdomówność i kłamstwa w mechanizm naszego organizmu. Ale mimo wszystko każdy człowiek czasem kłamie, tak i trudno jest nam również zapanować nad swobodą, gdy mamy przed sobą nowo poznane osoby [P]Jakie są twoje wady?[O] Dużo ich jest . Nie wiem czy to do końca wada, ale jestem szczera, aż do bólu. Jestem też niecierpliwa. [P]Jakie są twoje zalety?[O] Jestem osobą tolerancyjną, mam silną wolę. [P]Co Ci się nie podoba w ludziach, a co podoba?[O] Nienawidzę ludzi fałszywych, dwulicowych. Cenię szczerość i ogładę. [P]Lubisz swoją pracę jako moderator ? [O] Tak. Zawsze przebywałam dużo na forum, więc nie mam problemu. [P]Malujesz się często ? xD [O] Zazwyczaj tylko jak wychodzę gdzieś. [P]Chciała byś dostać awans na Global Moderatora ? [O] Wystarczy mi zwykły moderator. [P]Lubisz pieski ?[O] TAK XD [P]Lubisz kotki ?[O] UP [P]Grasz w CS:GO ?[O] Kiedyś grałam. Obecnie nie. [P] Czemu zawsze będę stał po twojej stronie?[O] Dowiesz się w swoim czasie [P] Dlaczego jesteś takim Botem?[O] Nie jestem! [P] Czemu akurat masz na imię Magda?[O] Ano tak jakoś. [P] Dlaczego śmiejesz się z tego że nie działa mi klawiatura? (Ne$$i4 xd)[O] ahhahaha xd tak jakos xd [P] Czemu akurat wielbisz mnie?[O] No tak jakoś. [P] Dlaczego z tych awp co mi rzucasz strzela się lepiej niż z innych? Czyżby haxy?[O] Tajemnica. [P] Czemu jesteś administratorem odd2 jeżeli nie potrafisz odróżnić aima od sh?[O] Nie umiem? [P] Masz zwierzę? (procz rodzeństwa)?[O] Dwa psy. [P] Za co mnie lubisz?[O] Zabawny jesteś xdddd [P] I dlaczego bardziej niż Evive? xd[O] Nie powiedziałam nic takiego xdd #Pytania od Weroniki [P] Czemu tak bocisz na dd2? ._.[O] Nie boce!xD [P] Czemu jesteś taka kochana?[O] A jestem? [P] Czemu nie Steroline?! [O] Wole ich jako przyjaciół [P] Za co mnie lubisz?[O] A kto powiedział, że lubię? #Pytania od Power [P] Czemu zawsze na odd2 masz slabe staty??[O] Nie zawsze xddd #Pytania od aktywny.!? [P] Jaki był twój pierwszy telefon?[O] Nie pamiętam. Jakaś nokia albo Siemens [P] Czy masz jakieś zwierzątko ? xd[O] Dwa psy. [P] Jak tak, to jak ma na imię[O] Kropka i Psotka. [P] Pogadamy kiedyś na ts3?[O] Pożyjemy, zobaczymy #Pytania od Zygi zabijaka [P] Jaki kolor lubisz? [O] Zielony, czarny, czerwony. [P]Jaki samochód ci się podoba? [O] Lamborghini [P] Lubisz mnie ? [O] Nie bardzo cię znam xd [P] Jaki masz kolor oczu oraz włosów ? [O] Piwne oczy i jestem szatynką. Nominuję największą dupeczke na sieci czyli Karola Edytowane 18 Lipca 2015 przez мα∂zια ♥ 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ciekawe odpowiedzi, szanuje btw. LAMBORDŻINI JAK JUSZ. Widzę też, że chyba wystąpił błąd o ile się nie mylę. [P] Jaki masz kolor oczu oraz włosów ? [O] Piwne oczy i jestem szatynką. Nie miało być szatanką? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Następne Q&A może być ciekawe KAROL DAWAJ XD [P] Chodzisz na siłkę ? Ulubiona drużyna w cs:go ? Ulubiony zawodnik w cs:go ? Najlepszy skin, który wygrałeś na csgolounge ? Twoja ulubiona gra ? Lubisz mnie ? XD Edytowane 18 Lipca 2015 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Masz dziewczyne Karol? xD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Masz dziewczyne Karol? xD JAK NIE TO ZARAZ MOŻESZ MIEĆ XD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania do następnej niedzieli xD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Nie zadawajcie ich tutaj. Będzie do tego oddzielny temat. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi