Omega* 2 077 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Wytypowana osoba Karol - Właściciel Pytania możecie zadawać do 24.07.2015 Edytowane 19 Lipca 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 [P] Chodzisz na siłkę ? Ulubiona drużyna w cs:go ? Ulubiony zawodnik w cs:go ? Najlepszy skin, który wygrałeś na csgolounge ? Twoja ulubiona gra ? Lubisz mnie ? XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) [P] Ile masz w bicku? [P] Jak to jest być właścicielem sieci? [P] Zrobisz w końcu tego DM 1.6? [P] Który następny serwer zostanie zamknięty? [P] Podasz nicki trzech osób na sieci które najbardziej lubisz? [P] Podasz nicki trzech osób według ciebie najbardziej irytujących? [P] Kto według ciebie jest najbardziej mądraliński na forum? [P] Który z opiekunów według ciebie wykonuje swoją pracę najlepiej? [P] Dlaczego wciąż jesteś w goldzie w cs:go? :/ [P] Dlaczego nie lubisz league of legends? [P] Ile wyciskasz na klatę? [P] Masz jakiś autorytet/autorytety? [P] Masz rodzeństwo? jeśli tak, to lubisz ich? Edytowane 19 Lipca 2015 przez Evviva L'arte! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 [P] Dlaczego się tak denerwujesz jak grasz w CS i jak ktoś rzuca ci smoke pod nogi gdy celujesz? :devilred: Wyjdziesz w końcu z tego gold'a? Kiedy idziemy razem na siłke? Ile naprawdę bierzesz na klatę? :giggle: Kochasz mnie ♥? Skoro Superman jest taki mądry, to dlaczego zakłada majtki na spodnie? Gdyby była Superwoman to miałaby stanik na bluzce zamiast pod wraz z majtkami? Jakbyś mógł na 24h stać się kobietą to co byś zrobił przez ten czas? (Oprócz macania boobs) Kiedy nowy odcinek z Minecraft? Na Hitmanie znów wysypiesz na mnie popcron ? :giggle: Umiesz tańczyć? Zatańczysz i nagrasz taniec banana? :banan_dance: Następnym razem popłyniesz jednak ze mną kajakiem czy wciąż się boisz? :gwizd: Czego się boisz? :cfaniak: (Oprócz mnie) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) [p] Dlaczego nie chcesz dać mi rangi? Dlaczego romansujesz z bessi? Dlaczego mnie zostawiłeś? Już mnie nie kochasz? Czy mnie lubisz? Jak myślisz co będziesz robił za 2 lata? Kiedy mój nowy serwer cs:go? Czemu mnie zdradzasz z bessi? Edytowane 19 Lipca 2015 przez A3M 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 1. Jak dlugo grasz w csa? 2. Na ktorym serwie grasz? 3. Ulubione chipsy? xd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) [P] Co Cię skłoniło do założenia tej sieci? Czy początki sieci osobiście dla Ciebie były trudne? W jakim kierunku zamierzasz prowadzić swoją działalność? Dlaczego marnujesz hajs na premki i żetony? Przepływałeś już jakieś morze czerwone żeglarzu? XD @EDIT. @natalja Karol raczej woli dziurki niż drążki :V Edytowane 20 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Masz dziewczyne? Jakie drążki lubisz? xD Ps: Paweł, ja juz mam dziewczyne XD Ed: Paweł, pewnie masz racje xDDD HAHAHA Edytowane 20 Lipca 2015 przez natalja 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) [P] Dlaczego siedzisz ciągle z besi na kanale? [P] Masz chłopaka? [P] Kiedy awanse? [P] Kiedy nowy styl [P] Ile już wydałeś żetonów? [P] Ile ważysz [P] Lubisz koty? Edytowane 22 Lipca 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 [P] Czy jesteś zadowolony z rozwoju sieci? [P] Co planujesz zmienić na CSC? [P] Kim chcesz być w przyszłości? [P] Ulubiony napój z procentami? [P] Czemu malujesz oczy?xd [P] Co jest Twoją motywacją? [P] Jakie plany na reszte wakacji? [P] Kogo z sieci nigdy nie zapomnisz i zawsze będziesz go miło wspominał? [P] Planujesz sie z kimś spotkać z sieci? [P] Chce Ci się dalej odpowiadać na te pytania?xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) [P] Dlaczego pracuje w lesie? [P] Kiedy gramy w tego minecrafta ?? XD Edytowane 22 Lipca 2015 przez ℓυкαѕнн ♥ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Zapraszam do zadawania pytań, czas ucieka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) [P] Czy myślałeś kiedyś o sprzedaniu sieci (jeśli istnieje możliwość, nie znam się xD)? [P] Masz jakieś zwierzęta? Jeśli tak to jakie i jak się wabią. [P] Jaki był twój pierwszy telefon i jaki masz teraz. [P] Masz pracę, jeśli tak to jaką? [P] Co lubisz robić? [P] Jakie masz hobby? [P] Jakie jest twoje najskrytsze marzenie? Edytowane 23 Lipca 2015 przez Fresh. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Zamek. Czekamy do niedzieli max na odpowiedzi Karolku ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi