Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Dziękuje za nominacje Madzia Troszkę się pośmiejemy #Pytania od JamesRodriguez [P]Chodzisz na siłkę ? [O] Tak, ćwiczę [P]Ulubiona drużyna w cs:go ? [O] VP [P]Ulubiony zawodnik w cs:go ? [O] Olofmeister [P]Najlepszy skin, który wygrałeś na csgolounge ? [O] Chyba Vulcan [P]Twoja ulubiona gra ? [O]Seria Gothic [P]Lubisz mnie ? XD [O]Tak Pytania od Evviva L'arte! [P] Ile masz w bicku?[O] Bodajże 36 cm [P] Jak to jest być właścicielem sieci? [O] Słabo jest być właścicielem :decayed: [P] Zrobisz w końcu tego DM 1.6? [O] Nie wiem[P] Który następny serwer zostanie zamknięty? [O] To tajemnica[P] Podasz nicki trzech osób na sieci które najbardziej lubisz? [O] Lubię więcej osób [P] Dlaczego wciąż jesteś w goldzie w cs:go? :/ [O] Bo lubię goldy[P] Dlaczego nie lubisz league of legends?[O] Ta gra źle mi się kojarzy [P] Ile wyciskasz na klatę? [O] Tak jak w odpowiedzi Karoliny, tak naprawdę wyciskam 20 kg, to mój max :sad: :ohmy: [P] Masz jakiś autorytet/autorytety? [O] Mam kilka autorytetów [P] Masz rodzeństwo? jeśli tak, to lubisz ich? [O] Tak, toleruję ją Pytania od Q♥een Besiałke [P]Dlaczego się tak denerwujesz jak grasz w CS i jak ktoś rzuca ci smoke pod nogi gdy celujesz? [O] Bo mnie to wkurza i załącza mi się wtedy tzn "atak kurw**" [P]Wyjdziesz w końcu z tego gold'a? [O]Tak, ale najpierw spadnij do swojej prawdziwej rangi [P]Kiedy idziemy razem na siłke? [O] Kiedy chcesz[P]Ile naprawdę bierzesz na klatę?[O] Tak naprawdę wyciskam 20 kg na klatę, przepraszam że was kłamałem :sad: [P]Kochasz mnie ♥? [O] :cycki: :masturbacja: [P]Skoro Superman jest taki mądry, to dlaczego zakłada majtki na spodnie? [O] Bo te majtki pomagają mu w walce, jak dostanie w jajka to go nie zaboli i podobno jest to też dobra antykoncepcja - żadnej laski na to nie poderwiesz - więc idealny strój dla superbohatera [P]Gdyby była Superwoman to miałaby stanik na bluzce zamiast pod wraz z majtkami?[O] Zacznijmy od tego, że Superwoman nosiłaby stringi i tak, miałaby stanik na koszulce z dużym push up [P]Jakbyś mógł na 24h stać się kobietą to co byś zrobił przez ten czas? (Oprócz macania boobs) [O]Zależy czy miałbym fajny tyłek czy nie, jeżeli tak, to twerk'owalbym przez cały dzień gdzieś na ulicy [P]Kiedy nowy odcinek z Minecraft? [O]Jak wymienisz kompa i będziesz w stanie to nagrać xD Chyba że ja nagram, a Ty obrobisz i wstawisz[P]Na Hitmanie znów wysypiesz na mnie popcron ? [O]Zacznijmy od tego, że sama go tak ustawiłaś i tak, znowu to zrobię [P]Umiesz tańczyć?Tak [P]Zatańczysz i nagrasz taniec banana? [O]Tylko prywatnie [P]Następnym razem popłyniesz jednak ze mną kajakiem czy wciąż się boisz?[O]Popłynę, ale musisz być trzeźwa [P]Czego się boisz?[O]Boję się tego, że stracę coś na czym mi zależy lub coś dzięki czemu zawsze wstaje szczęśliwy i powoduje, że zawsze się uśmiecham Pytania od A3M [P]Dlaczego nie chcesz dać mi rangi? [O]Bo mnie szantażujesz [P]Dlaczego romansujesz z bessi? [O]A może to wszystko jest ustawione? o.O Zawsze z nią romansuje, to silniejsze ode mnie :sad:[P]Dlaczego mnie zostawiłeś?[O]Musiałem załatwić sprawy prywatne [P]Już mnie nie kochasz?[O]Wybacz, nigdy Cię nie kochałem [P]Czy mnie lubisz?[O] Pytanie powinno brzmieć "Czy mnie tolerujesz" :tongue2: [P]Jak myślisz co będziesz robił za 2 lata?[O]Pewnie będę mieszkał gdzieś indziej i będę robił zupełnie coś innego, ale nie mogę o tym mówić, bo to tajemnica. [P]Kiedy mój nowy serwer cs:go?[O] Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie [P]Czemu mnie zdradzasz z bessi?[O] Czemu zdradzam Cię z Besi? Nie wiem, może dlatego, że ma cycki? Pytania od Reniaa [P]Jak dlugo grasz w csa?[O]Bodajże od pierwszej klasy gimnazjum [P]Na ktorym serwie grasz?[O]To zależy [P]Ulubione chipsy? xd [O]Rzadko jem chipsy, ale prawie zawsze są to cheetos i lays Pytania od SzeregowiecPL [P]Co Cię skłoniło do założenia tej sieci?[O]Chęć sprawdzenia się w czymś nowym. PS: Cs-Classic nie zostało założone przeze mnie [P]Czy początki sieci osobiście dla Ciebie były trudne?[O]Tak, bardzo ciężkie [P]W jakim kierunku zamierzasz prowadzić swoją działalność?[O]Swoją działalność? Nie wiem o co dokładnie chodzi, ale na pewno chcę się rozwijać w wielu kierunkach, które lubię [P[Dlaczego marnujesz hajs na premki i żetony?[O]Zaskoczę Cię, żetony i premki załatwiają mi inne osoby [P]Przepływałeś już jakieś morze czerwone żeglarzu? XD[O]To morze czerwone było już wyschnięte, więc nie xD Pytania od natalja [P]Masz dziewczyne? [O]To dobre pytanie [P]Jakie drążki lubisz? xD[O]Najbardziej lubię swój drążek. Nigdy się na nim nie zawiodłem :tongue2: Pytania od Omєga * [P] Dlaczego siedzisz ciągle z besi na kanale? [O] Bo lubię z nią rozmawiać [P] Masz chłopaka? [O] Nie, nie mam, ale też i nie szukam, dzięki za propozycje [P] Kiedy awanse? [O] Nie ma, za tego chłopaka wyżej [P] Kiedy nowy styl [O] To tajemnica[P] Ile już wydałeś żetonów? [O] Nic, sam mi przecież dawałeś żetony ;D[P] Ile ważysz [O] Około 70 kg[P] Lubisz koty?[O] I tak i nie Pytania od Tymbarkowa x3 [P] Czy jesteś zadowolony z rozwoju sieci?[O] Tak [P] Co planujesz zmienić na CSC?[O] Dużo rzeczy, nie starczyłoby miejsca [P] Kim chcesz być w przyszłości?[O] Sobą [P] Ulubiony napój z procentami? [O] Finlandia[P] Czemu malujesz oczy?xd [O] Nie rozumiem xD, ale powinienem odpowiedzieć tak: [P] Co jest Twoją motywacją? [O] Komentarze innych osób, które mówią, że czegoś nie da się zrobić i osoby którym ufam.[P] Jakie plany na reszte wakacji? [O] Pojeździć sobie po Polsce pociągiem[P] Kogo z sieci nigdy nie zapomnisz i zawsze będziesz go miło wspominał? [O] Wielu osób nie zapomnę, jednych pozytywnie, a innych negatywnie[P] Planujesz sie z kimś spotkać z sieci? [O] Pewnie tak [P] Chce Ci się dalej odpowiadać na te pytania?xD[O] Tak Pytania od ℓυкαѕнн ♥ [P] Dlaczego pracuje w lesie?[O] Musisz jakoś zarobić na dom, dzieci i żone [P] Kiedy gramy w tego minecrafta ?? XD[O] Kiedy chcesz ;d Pytania od Fresh. [P] Czy myślałeś kiedyś o sprzedaniu sieci (jeśli istnieje możliwość, nie znam się xD)?[O] Chyba tak [P] Masz jakieś zwierzęta? Jeśli tak to jakie i jak się wabią. [O] Nie, nie mam już[P] Jaki był twój pierwszy telefon i jaki masz teraz. [O] Chyba samsung z klapką, a teraz samsung s5[P] Masz pracę, jeśli tak to jaką? [O] Powiedzmy, że zajmuje się reklamą[P] Co lubisz robić? [O] Żartować i rozmawiać z osobami, które podobnie jak ja patrzą na świat[P] Jakie masz hobby? [O] Moim hobby jest jazda na rowerze, ćwiczenie, oglądanie filmów (od niedawna)[P] Jakie jest twoje najskrytsze marzenie?[O] Znaleźć osobę przy której będę się czuł swobodnie, z ktorą będę mógł żartować, gadać o byle czym i o każdej godzinie, która będzie miała też podobne zainteresowania, taka kobieta na przyszłość Poza tym jakiś domek gdzieś na przedmieściach, gdzie nie ma wielkiego ruchu, praca która nie będzie powodować smutku na mojej twarzy i która pozwoli mi rozwijać się też w innych kierunkach. No i dwa pieski Wszyscy wiedzą kogo nominuje, Q♥een Besiałke 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 To było najlepsze : [P]Wyjdziesz w końcu z tego gold'a? [O]Tak, ale najpierw spadnij do swojej prawdziwej rangi XD ^+ za ciekawe odpowiedzi xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 [P]Jakie drążki lubisz? xD [O]Najbardziej lubię swój drążek. Nigdy się na nim nie zawiodłem beka, hahahah! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Haha o matko, ty ośle ❤️ :giggle: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi