James0v 1 688 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Jan kulczyk nie żyje - informował Kulczyk Holding SA. Najbogatszy Polak zmarł w wieku 65 lat z powodu powikłań pooperacyjnych. Pan Janusz był doktorem prawa międzynarodowego, filantropem i współzałożycielem Polskiej Rady Biznesu."Trudno cokolwiek powiedzieć. Świetny gość, wspaniały, niewyobrażalnie interesujący człowiek. Brakuje mi słów. Zamarłem, gdy się dowiedziałem. On nie znał ograniczeń, nie wiedział, co to bariery" - tymi słowami żegnał Janusza na antenie TVP Info Kazimierz Krupa (dziennikarz i ekonomista).Jan Kulczyk był znanym przedsiębiorcą, aktywnym na arenie międzynarodowej, właścicielem przedsiębiorstwa Kulczyk Holding, z siedzibą w Warszawie i międzynarodowej grupy inwestycyjnej Kulczyk Investments.Urodzony w 1950 roku w Bydgoszczy, tam też ukończył liceum. Następnie studiował prawo w Poznaniu na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza i handel zagraniczny na Akademii Ekonomicznej w Poznaniu. Miał stopień naukowy doktora prawa międzynarodowego. telewizor i wiadomości.onet.pl Edytowane 29 Lipca 2015 przez ★ ShadyJMSV ★ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi