James0v 1 688 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Reżyseria: -Antoine FuquaScenariusz: -Kurt SutterGatunek: -Dramat SportowyProdukcja: -USAPremiera:-11 września 2015 (Polska) 15 czerwca 2015 (świat)Opis filmu:"Billy Hope ciężką pracą osiągnął wszystko, czego można oczekiwać od życia. Ma piękną i kochającą żonę (McAdams), uroczą córkę i wielkie osiągnięcia na ringu. Choć wydaje się to niemożliwe, w ciągu jednego dnia traci wszystko. Billy sięga dna, a jedynym sposobem, by się od niego odbić, jest rozpoczęcie wszystkiego od nowa. Wsparcie znajduje na sali treningowej prowadzonej przez emerytowanego pięściarza i trenera najtwardszych bokserów amatorów (zdobywca Oscara Forest Whitaker). Dzięki jego wsparciu, Billy rozpoczyna największą walkę swojego życia, która ma przynieść mu odkupienie i zwrócić zaufanie bliskich. Najważniejsze stracie odbędzie się jednak poza ringiem."[Opis dystrybutora kino]Trailer: Film ogień, trailer przyprawił mnie o dreszcze i czekam aż w końcu będę mógł go ujrzeć na oczy, przedstawiam wam amatorską "recenzję" filmu, której źródłem jest "filmweb". Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No to mnie zachęciłeś bo nawet wcześniej tego nie widziałem. Ogromny lajk za recenzję. Łapaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Ładna recenzja. Fajnie dobrane kolory. Szkoda tylko że opis filmu jest skopiowany. Oglądnę w wolnym czasie. Edytowane 31 Lipca 2015 przez Omєga * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Ja nie mówiłem nic, że go sam napisałem, jest cudzysłów, ponieważ tego filmu nie oglądałem, zachęcam tylko was tak, jak opis przez kogoś dodany zachęcił mnie. I popatrzcie czasem na np. premierę bo nie zamieszczam to tylko po to, żeby ładnie wyglądało tylko to jest także informacja, że premiera jest dopiero 11 września.No chyba, że zinterpretowałeś to inaczej, jeżeli tak to wybacz. Edytowane 31 Lipca 2015 przez ★ ShadyJMSV ★ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuno 5 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Zachęciłeś mnie do obejrzenia tego filmu, chyba wybiorę się na to do kina, łap +. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Bardzo ladna recenzja leci plusik Co do samego filmu to moze go obejrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spizgany Bartus 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Film warty uwagi ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Brat ćwiczy walki, ja niedługo też to pewnie wybiore się z nim na to do kinaa ;D bo film jest bardzo spoko ;p +lubię tę aktorkę i nawet znam aktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 ogladałem to już chyba z 3 razy i naprawde zajebisty film :D + za recenzje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi