BorixoN 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Nick: ♕Albańczyk♕BorixoN♕2. Imię: Marcin3. Wiek: 174. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście jest6. Składka (Tak/Nie): Tak, lecz dopiero po 24 każdego miesiąca7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/3184678. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem ogarniętym i spokojnym graczem, lubię pomagać oraz umilać grę. Często wchodzę na serwer gdy nie ma żadnego admina, chciałbym wypełnić tą lukę, pomagać w rozwijaniu serwera oraz utrzymywaniu go. No i oczywiście pomagać graczom aby grało się im jak najlepiej, to chyba najważniejsze.9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W wakacje nawet do 5-7h, od września tak 2-410. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Od 10 jestem dostępny do gry praktycznie do późnego wieczora.11. Staż w grze counter strike Global Offensive: Około 2lat12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez BorixoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Na NIE: - Konto dla podania - Brak wymaganej ilości sensownych postów - Nie opisałeś w ogóle siebie w pkt. 8. - Masz też dość mały staż w CS GO. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Nie gram na cod ale dorzuce swoje zdanie. Konto zrobił tylko dla podania i jak znam przypadki takie z doświadczenia napisze max 10 postów na poł roku lub w ogóle.(Szeregowy ma racje, polać mu) Mało przekonujące podanie. Trochę krótko w CS ze stażem u ubiegającego się. Pkt 8.. Nie napisałeś nic praktycznie co umożliwiłoby poznanie Twojej osoby, szczerze? Mój 4 letni siostrzeniec bardziej szczegółowo się przedstawia. Tak więc jestem tego samego zdania co Szeregowy. I mała propozycja do naszego kochanego Zarządu: Wprowadzić limit postów na zakładanie tematu w działach Podania . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi