Phin 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Phin/saszka gej 2.Nick admina/gracza który zawinił: Quoth/Miał! 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: IDK 5.Data i godzina: 19:40 9.08.2015 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 19:44 demko na serwerze i amx bans 7.Opis sytuacji: Tak, rzuciłem flash'a swoim pod nogi, ale znam regulamin "Zakaz używania granatów FlashBang( FB, fleszów ) w celu oślepienia członków swojej drużyny. [Ostrzeżenie / Kick / Ban na 5min]". I teraz rodzi się mój problem, czemu mam bana na 30 min, chyba admin powinien znac regulamin. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Phin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Jeżeli nadmiernie rzucałeś te flashe i utrudniałeś tym grę, to mówiłem, że admin ma prawo zwiększyć karę, bo niektórym nie wystarczy 5 minut bana by się tego nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phin 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Czyli to dowodzi ze admin w ogóle nie musi sie trzymac regulaminu, no cóż, jak zawsze....(a dodam, że pierwsze jest ostrzeżenie, wiec może następny raz wysili się kliknie przycisk mikrofonu i stworzy zdanie, ktore mnie poinformuje o ostrzezeniu, a jezeli nie musi ostrzegac to po **** mam czytac regulamin) Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Phin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quoth 22 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Rzuciłeś ten flesh specjalnie pół sekundy po rozpoczęciu rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phin 1 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Sam to napisałem, ale w regulaminie chyba pisze co za to grozi, a nic tam nie ma o 30 minutach tylko za 3 razem dopiero 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quoth 22 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Złamałeś zasady i zostałeś ukarany , to że nie na 5 min to nie moja wina bo opcji tak krótkiego bana nie ma w sm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 No to właśnie oto chodzi, że rzucacie specjalnie te flashe i uważacie, że wszystko jest okej, nie wszystko można przewidzieć, to jest nastawione głównie na jednorazową sytuację, przypadek, a nie na specjalne rzucanie, ale rozumiem, powiększę czas bana, ale na tym też stracą inni gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi