Phin 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Phin/saszka gej 2.Nick admina/gracza który zawinił: Quoth/Miał! 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: IDK 5.Data i godzina: 19:40 9.08.2015 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 19:44 demko na serwerze i amx bans 7.Opis sytuacji: Tak, rzuciłem flash'a swoim pod nogi, ale znam regulamin "Zakaz używania granatów FlashBang( FB, fleszów ) w celu oślepienia członków swojej drużyny. [Ostrzeżenie / Kick / Ban na 5min]". I teraz rodzi się mój problem, czemu mam bana na 30 min, chyba admin powinien znac regulamin. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Phin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Jeżeli nadmiernie rzucałeś te flashe i utrudniałeś tym grę, to mówiłem, że admin ma prawo zwiększyć karę, bo niektórym nie wystarczy 5 minut bana by się tego nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phin 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Czyli to dowodzi ze admin w ogóle nie musi sie trzymac regulaminu, no cóż, jak zawsze....(a dodam, że pierwsze jest ostrzeżenie, wiec może następny raz wysili się kliknie przycisk mikrofonu i stworzy zdanie, ktore mnie poinformuje o ostrzezeniu, a jezeli nie musi ostrzegac to po **** mam czytac regulamin) Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Phin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quoth 22 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Rzuciłeś ten flesh specjalnie pół sekundy po rozpoczęciu rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phin 1 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Sam to napisałem, ale w regulaminie chyba pisze co za to grozi, a nic tam nie ma o 30 minutach tylko za 3 razem dopiero 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quoth 22 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Złamałeś zasady i zostałeś ukarany , to że nie na 5 min to nie moja wina bo opcji tak krótkiego bana nie ma w sm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 No to właśnie oto chodzi, że rzucacie specjalnie te flashe i uważacie, że wszystko jest okej, nie wszystko można przewidzieć, to jest nastawione głównie na jednorazową sytuację, przypadek, a nie na specjalne rzucanie, ale rozumiem, powiększę czas bana, ale na tym też stracą inni gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi