Kacper20012 6 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Nick:XX_Yoda_XX2. Imię:Kacper3. Wiek: 174. Znajomość Sourcebans dobra 5. Sprawny i działający mikrofon tak6. Składka nie ale jestem w stanie zapłacić za to jeśli jest to konieczne 7. Link do mojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2706398. Parę słów o sobie **:nazywam się Kacper jestem normalnym chłopakiem który ma 17 lat jestem dosyć niski i troche leniwy jeśli chodzi o naukę mieszkam w ząbkowicach śląskich lubie czasami popykać sobie w cs i wejść na serwer cod mod żeby się odstresować lubię też gry typu rpg 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:ponieważ chcę powiększyć grono adminów i zwiększyć czas przebywania chociaż 1 admina na serwie oraz mutować banować małe dzieci które nadużywają mikrofonu oraz chcę sprawić żeby serwer stał się lepszy10. Steam_ID:STEAM_0:0:4609041911. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:w wakacje ok 10 godzin dziennkie podczasz roku ok 4 godziny12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): podzczas wakacji i wekendów 8,9-18,19,20 a w dni robocze od 7 do 8 a później od 18 do 2113. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 773 godziny13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez Kacper20012 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Mało przekonujące podanie, w sumie to nie napisałeś prawie nic. -posty-składka+micro+wiek+godziny na serwerzeNa razie jestem na nie, opisz siebie trochę bardziej oraz wytęż się w podaniu. PS. popraw byki ort bo nie sposób zrozumieć "podanie" Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Nie gram na tym serwerze, ale jestem na nie. Mało przekonującę podanie Konto praktycznie do podania Składka 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 773 Słucham? Nie zrozumiałem tego punktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Jestem skłonny dać na tak: +wiek +doświadczenie +poprawił opis siebie oraz błędy ortograficzne +godziny przegrane na serwerze - brak 10 sensownych postów na forum - konto dla podania Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Na tak: -często na serwerze -zna regulamin -jest ogarnięty -miał admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi