KropkA12 373 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) [P] Dlaczego jest z ciebie taki spoko ziom? [O] Wrodzona umiejętność xD [P] Dlaczego cię lubię? [O] Nw ty mi powiedz. [P] Kupisz mi Left 4 Dead 2? [O] Jak znowu będzie po 3 euro [P] Lubisz mnie? [O] Oczywiści że tak [P] Czemu nie zmieniłeś nicku na Kropeg jak Ci zalecałem? [O] No bo KropkA lepsza [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Ja nie mam wolnego czasu [P] Masz dziewczynę? [O] Niet [P] Kardzio to leszcz co nie? [O] No pewnie xD Czemu oglądasz show upa? [O] Bo lubię ten rodzaj filmów xD Ile wydajesz na żetony? [O] To tajemnica :x Ile godzin oglądasz show upa? [O] Do 2 godz xD Czemu grasz w mc? [O] To moja Ulubiona gierka z dawnych lat Kiedy wyjdziesz z silvera? [O] Mi już range zabrali wiec nw Kogo najbardziej nielubisz słuchać na ts? [O] Tajemnica Dlaczego się nie znamy ? [O] Nw ale może się poznamy Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Wyjść z kolegami Interesujesz się motoryzacją? [O] Nie. A może rollerblading'iem? [O] to nie dla mnie. Ile masz lat? [O] 19 Masz jakieś hobby? [O] Omega mówi że nie mam hobby [P]Trenowałeś/trenujesz coś (koszykówka, piłka nożna/ręczna...) ? [O] Nie trenuje Hs w cs;go xD [P]Piwo czy wódka ? [O] Piwo [P]Kto jest na Twoim avatarze ? xD [O] Sam bym chciał to wiedzieć xD [P]Czemu KropkA ? [O] To długa historia tego nicku,nie na taką okazje xD [P]Ulubiona mapa cs`a 1.6 ? [O] Rats_1337 [P]Jesteś gejem <3 ? [O] NIEEEEEEEEEEEE !! xD [P]Ulubiony piłkarz ? [O] Nie mam xd [P]Ulubiona drużyna piłkarska ? [O] Też nie mam xD Czemu nie umiesz wymyślać haseł do spadalca? [O] No bo jest późno w nocy i ja już nie myślę Jakich haxów używasz do gry w statki? [O] WH v12. Czemu już nie gadamy? :< [O] Nw :/Kiedy posiedzimy w nocy? [O] Może dzisiaj Co Cię najbardziej rozśmiesza? [O] Machwes ja się wnerwia xDDDDDKiedy nauczysz się bhopa? [O] Ty mnie miałaś nauczyć BH [P] Czemu nie przecinek? [O] Myślałem nad tym nickiem ale używam go żeby sprawdzić co robią admini na serwie mym [P] Lubisz pandy? [O] No pewnie że tak [P] Marzenie z dzieciństwa? [O] być żołnierzem i do tego dążę. [P] Sen, który zapadł Ci najbardziej w pamięć? [O] Niestety mi nic się nie śni xD [P] Wanna czy prysznic? [O] Prysznic [P] Ulubiona konsola do gry? [O] PS3 [P] Ulubiona piosenka? [O] black veil brides goodbye agony Od ilu lat grasz w CS [O] Już nawet nw ale może z 7 latCzy trenujesz sporty walki ? [O] Tylko siłownia No to ja nominuję Kryptona xD Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Miałem ci zadać pytania, ale nie zdążyłem:P (sam jesteś leszczem Arku pogromco) haha xd Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez xKardzio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 [P] Kardzio to leszcz co nie? [O] No pewnie xD I elegancko przynajmniej jeden to potwierdza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Lubisz pandyyy Super xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Kardzio to bot i leszcz x: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi