Diler 4 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 1. Nick: diler2. Imię: DANIEL3. Wiek: 174. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): BARDZO DOBRE5. Mikrofon: TAK6. Składka 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/3244888. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem osobą kulturalną,komunikatywną, nie ma problemu z dogadaniem się ze mną, ogolnie ogarniem temat9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3 h dziennie10. W jakich godzinach grasz: po 1811. Staż w grze counter strike Global Offensive: 1300h 12. Czy byłeś już adminem?: TAK NA TYM SAMYM SERWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNX 35 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 jestem za przywróceniem , propsuje mordeczke , kulturalny chłopaczek , miło mi sie z nim spedza czas na serverze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diler 4 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) jestem za przywróceniem , propsuje mordeczke , kulturalny chłopaczek , miło mi sie z nim spedza czas na serverze ahhaa ja ci dam mordeczke Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Diler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi