ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Pytania od DuNg3()N [P] Jaki masz kolor oczu ? [O] Brązowy. [P] Ile masz wzrostu ? [O] 170-175 [P] Ile masz lat ? [O] 15 [P] Kiedy się urodziłeś ? [O] 5 lipca [P] Jesteś gejem <3 [O] Jasne. [P] Dlaczego "winchester"? [O] Bo nie wichajster [P] Kochasz mamę ? [O] Tak. [P] Ulubiony piłkarz ? [O] Lewandowski/Błaszczykowski/Piszczek [P] Ulubiona drużyna ? [O] Virtus.pro [P] Ulubiona mapa cs ? [O] Mirage [P] Ulubiony sport ? [O] Spanie. [P] Jaką lubisz pogodę ? [O] Słońce, ciepło ale nie 5000°C [P] Zima czy lato ? [O] Lato, ale nie takie jak w tym roku. [P] Nike czy adidas ? [O] Nike [P] Chodzisz do Kościoła ? [O] Nie [P] Mieszkasz w domu, bloku... ? [O] Domu [P] Jaki masz telefon ? [O] Nokia Lumia 735 [P] Co robisz w wolnym czasie ? [O] [P] Kogo najbardziej lubisz na forum ? [O] Pawła & Hansa Pytania od Rupen ^.^ [P]ile masz lat? [O] 15 [P]masz zwierzę jakie? [O] Psa, pekińczyka, rudego [P]co robisz w wolnym czasie? [O] [P]skąd pochodzisz? [O] Z Lublina [P]skąd pomysł na nick winchester? [O] Kiedyś czytaliśmy coś na polskim w podręczniku i tam było coś o jakimś rycerzyku albo kimś który zwał się "Winchester" i tak mi się spodobało, że ukradłem :ph34r: [P]jak trafiłeś na tą sieć? [O] Dużo serwerów miało w nazwie "CS-CLASSIC", potem zacząłem grać na jednym z nich, był to "4FUN" i tak zostałem. Pytania od Quebonafide [P]Jak masz na imie? [O] Michał [P]Dla czego masz aska? i odpowiadasz tak "hejtersko" ? [O] Kiedyś mi się nudziło i tak sobie założyłem, nikt nie wie kim jestem dlatego mogę ich tam hejcić xd [P]Czemu robisz taką słaba grafike? hm xd [O] Bo jestem nubem Pytania od мιѕzєנℓα. ♥ [P]Lubisz święta w grudniu? [O] Lubię [P]Dlaczego masz taki Nick? [O] Bo nie inny? [P]Lubisz pandy? [O] Lubię [P]Masz laptopa czy komputer? [O] Komputer. [P] Siedzisz na ławce w parku. Nagle pojawia sie dziewczyna, która tańczy przed Tobą bardzo wyzywająco. Wszystko widzi Twoja mama, jak jej to wyjaśnisz? XD [O] Mama? Akurat w takim momencie? :ph34r: NOMINUJĘ PAWŁA :ph34r: Edytowane 4 Września 2015 przez ωιncнєѕтєr 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ojej szkoda, że tak mało pytań, ale miło się czytało. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 W ogóle dobrze, że pytania były, w końcu jestem rudy c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Swietne odpowiedzi xd tylko szkoda że malo pytan ci zadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Przyjacielu, ale którego Pawła nominujesz? xD Bo Pawłów mamy dostatek, ale wujek jest tylko jeden 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi