Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Następną nominowaną osobą jest Weronikaa Czas na zadawanie pytań macie do 18 września 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 [P] Czemu sie alkocholizujesz? Masz pieska/kotka? Chcesz kiedys wziac slub? Masz rodzenstwo? brata/sis? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Pytania Ile planujesz mieć dzieci? Ile miałaś lat, kiedy byłaś w pierwszym związku? Latem, krótkie spodenki czy spódniczki mini?? Komu zawdzięczasz swoje imię? 2 ulubione męskie i 2 ulubione damskie imiona? Jaki serial puszczany w TV lubisz najbardziej?? Uprawiałaś jakiś sport, jak tak to jaki?? Edytowane 13 Września 2015 przez Corey Graves 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 [P] Kolor włosów? [P] Twoje zainteresowania? [P] Twoje drugie imię? [P] Kogo na tej sieci lubisz najbardziej? [P] Co lubisz gotować? xD [P] Uważasz, że jesteś zboczona? :devilred: [P] Palisz? [P] Ile masz wzrostu kurduplu? [P] Gdzie idziesz na te studia? XD [P] Kiedy będzie wypłata? [P] KIEDY IDZIEMY DO BARU? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeSluRaD 4 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 [P] Co lubisz robić? [P] Jaki by musiał być chłopak żebyś go wybrała? [P] Czemu akurat grasz w CS? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Twoje marzenia? Czym się w życiu inspirujesz? Co robisz w wolnym czaise Masz chłopaka? Widziałaś się kiedyś z Wujkiem Pawłem? Jakieś palny z Pawłem na przyszłość? Jak znalazłaś się na naszej sieci Zgadasz się z twierdzeniem ze Paweł to bot? W jakie gry grasz? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 [P] - Lubisz wypić ^^? - Dlaczego próbujesz mi dogadywać ;_;? - Co lubisz robić? - Uprawiasz jakiś sport ekstremalny? - Czy "Wujek Paweł.?" jest twoim pantoflem XD? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 [P] Lubisz piłkę nożna ? [P] Ulubiona mapa cs ? [P] Najgorsza mapa cs ? [P] Jak byś chciała mieć na imię ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Czemu jesteś taką łobuziarą? :hmmm: Masz swój świat i swoje kredki tak jak Ja? :krecka_dostal: Bogaty i głupi czy mądry i biedny? Gdzie najczęściej mogę Cię spotkać? Dasz mi autograf? Lubisz motocykle czy wolisz samochody? A może rowery? Nie chcesz przypadkiem pochwalić się czymś? :gwizd: Kochasz mnie ? :wub: Zanim się urodziłaś ginekolog twojej mamie stwierdził czy miałaś być chłopcem? Jakie rodzice chcieli ci dać imiona? Twoja największa pasja? Twoja największa obawa? Lubisz mówić o sobie innym? O swoich problemach? Wolisz klub czy domówki? Jesteś osobą nieśmiałą czy bardzo przebojową? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 [P] Co lubisz pić? [P] Jak często pijesz? [P] Kiedy do tego AA idziesz? [P] Masz zwierzaka? Jak tak to jak się nazywa? [P] Czemu masz takiego męża gejucha? [P] Co najbardziej lubisz? [P] Czym się zajmujesz? [P] Jakieś studia? Jak tak to jaki kierunek? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Zamykam, na odpowiedzi czekamy do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi