Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Następną nominowaną osobą został SzeregowiecPL Czas na zadawanie pytań macie do 25 września 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) PAWEŁ, idzie sobie Pamela Anderson za czasów "słoneczny patrol" i nagle upuszcza jakiś przedmiot na ziemie. Schyla sie i widać jej cały dekold. Jako iż bardzo ją lubisz i szanujesz, sumienie nie pozwala Ci tam spojrzeć, jednak jestes facetem. Spojrzysz na rozgrzane cycuszki? xd Edytowane 20 Września 2015 przez natalja 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Witaj Pawełku :devilred: Lubisz wypić? Jakie piwo lubisz najbardziej? Czemu nie chcesz usunąć tego okropnego screena?! Czemu lubisz mnie szantażować? ._. Dlaczego właśnie wybrałeś wojsko? Jakieś studia? Jak tak to jakie? Ile masz wzrostu? Co lubisz robić w wolnym czasie? Dlaczego Paweł to bot? Jakieś inne gry niż cs? Masz jakieś rodzeństwo? Siostra/brat? Lubisz mnie? Edytowane 20 Września 2015 przez Weronikaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 [P] Lubisz mnie? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Ile masz wzrostu? [P] Ćwiczysz coś? [P] Prawda, że moja żona lubi wypić? xD [P] Spotykasz dziewczynę, która Ci się w uj podoba, chcesz do niej zagadać, od czego zaczynasz? [P] Jak trafiłeś do nas na sieć? [P] Co cię tutaj trzyma? [P] Wercia to bot co nie? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Masz dziewczynę? Kiedy znów pooglądamy coś... ?? :69: Dlaczego nick Szeregowiec? Ulubiony kolor? Lubisz mnie? Jak się widzisz za 10 lat? :vieux-smiley: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Czemu uważasz, że Wercia to alkus? (nie zaprzeczam ) Masz zwierzę? Jak tak to jakie i jak się zwie. Czemu CS:GO? Co Cię skłoniło w stronę wojska? Co lubisz robić? Prócz degustacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Czemu nie lubisz ze mną rozmawiać? Jestem bardzo zła? Masz jakąś pasję? Jesteś nolifem? Lubisz psy? Jakie? Czemu taki nick? Masz swój świat i swoje kredki tak jak Ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Czy podobają Ci się dziewczyny ubrane w wyzywający sposób? W jakim bohaterze z bajki podkochiwałeś się jako dziecko? Jaki jest twój ulubiony sport? Lubisz wypic? Jak spedzasz wolny czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Zamek, czekamy do niedzieli na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi