Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Następną nominowaną osobą zostałam ja ;x Więc czas na zadawanie pytań macie do piątku, tj. 02.10. Szeregowiec dzięki za nominacje ;x xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) [P] Czemu nie masz mutacji? XDDDD Czemu jesteś taka słaba w 1.6? Czemu zakładasz klan w 1.6 skoro upada? xD Czemu podrywasz Karola na ts3? XD Edytowane 28 Września 2015 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Dlaczego Tymbarkowa? Tak bardzo je lubisz? Masz świadomość, że mam więcej tych kapselków niż ty? Dlaczego nie CSGO? Jakiś sport ekstremalny? Ile masz wzrostu? Kolor oczu? Ulubiony kolor? Ulubiony smak tymbarka? Jakie gry lubisz? Jaki gatunek muzyki lubisz i jaka piosenka jest twoją ulubioną (tytuł) Co robisz po za różnymi rzeczami na komputerze i forum? Lubisz mnie? Dlaczego tak/nie? Co jest dla Ciebie ważne w życiu? Co chcesz robić w przyszłości, a na co się zanosi? Wolisz zimę czy lato? Co Cię denerwuje? Wolisz się wygłupiać czy być poważna? Dlaczego jak coś zaczynasz to nie kończysz? Dlaczego próbujesz mnie wkurzać ;_;? Edytowane 1 Października 2015 przez SzeregowiecPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Czy pijesz tymbarki?? Czy zagramy tego mixa?? Czemu jestes redaktorem ^^? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Masz pelne zaufanie do ludzi, których poznajesz przez neta? Czy zawsze stawiasz jakiś krok ostrożnosci? xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) czemu Gruffi jak chce z nami zagrać to zmienia nick i ukrywa to przed tobą?XDD hehehehiehiee (tak mi sie wydaje jo) Edytowane 27 Września 2015 przez Marta <N3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 [P] Kolor oczu? [P] Ulubiona broń? [P] Ulubiony użytkownik/gracz na sieci? [P] Ulubiony serwer? [P] Zainteresowania? [P] Powiesz nam coś więcej o sobie? :giggle: [P] Pani redaktor, a skąd Pani bierze wenę na te wszystkie pomysły, recki i inne prace na rzecz sieci? [P] Czytasz książki? [P] Twoje zdanie na temat uchodźców? [P] Jakaś ulubiona partia polityczna? xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 [P] - Czy masz jakiś ulubiony sport? - Czy myślałaś o tym, żeby kiedyś wyjechać z kraju? - Jaki jest twój ulubiony film? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 [P] O czym teraz myślisz? [P] Jakbyś chciała mieć na imię? [P] Jak się wabi Twój pies? [P] Jak tam Rimavi? <3 [P] Jesteś na scenie, twoich ulubionych piosenkarzy. Twoja pierwsza myśl to..? [P] Biegnie w Twoją stronę wściekły słoń, co robisz? xd [P] Fanta czy Cola? [P] Rap czy Hip hop? [P] ViVA czy Eska? [P] Czarny czy biały? [P] Lubisz pandy? [P] Lubisz Greya? xD [P] A mnie lubisz? [P] Czego nie lubisz? [P] Lubisz spanie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 [P] Ulubiony gatunek filmówPsy czy koty? Dlaczego masz takie złe zdanie o csgo?Ulubiona pora roku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 [P] Skoro masz nick Tymbarkowa to chyba kupujesz tymbarki. Jaki miałaś najciekawszy napis, który znajduje się pod kapslem ? xD [P] Ulubiona mapa cs ? [P] Znienawidzona mapa cs ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Twój ulubiony kolor ? Dlaczego ranga Redaktor a nie Gamer ? Czemu akurat to Forum ? Czemu chleb zawsze spada masłem w duł ? Czemu akurat nick Tymbarkowa x3 , a nie sama Tymbarkowa ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Masz chłopaka? c: Kiedy zemścimy się na Karolu ? Wybaczyłaś mi to zabicie niechcący na JB? </3 Jaki będzie twój następny artykuł? Dlaczego taki nick? ;> Lubisz mnie? :giggle: Będziemy razem płakać przed książkami? #matura 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Kochasz mnie? Jesteś moją drugą połówką? Wiesz o tym, że Michał mnie zostawił? Lubisz kucyki pony? ..No dobra ewentualnie hello kitty? hah Przejedziesz się ze mną motocyklem? Postaram się w sylwestra przyjechać do Żywca. Spotkamy się? Kiedy gramy mixa? Mogę dołączyć do klanu? Bedziesz zawsze przy mnie na dobre i na złe? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Zamek. Odpowiedzi będą do niedzieli. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi