ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Kłamstwo! Nie mam 6 weteran sieci dostałam tylko dlatego, ze robiłam czarny styl, abym mogła mieć do niego dostęp gdy był dla Was zablokowany. Wiec to chwilowa ranga, ale miech Ci bedzie. Plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wydane zostało wydanie październikowe. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi