KonWoy 311 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 23 minuty temu, ponus21 napisał: jestem za usunięciem gracza "Konwoy" z serwera i z forum , poniewaz zle rozpatruje wszystkie podania i nie zasluguje na taka posade . Pozdrawiam Jeżeli uważasz, że nie zasługuję na tą posadę, możesz złożyć na mnie skargę w dziale Skargi na zespół forum, bo tutaj raczej nie składasz zażaleń Nawet poświęcę swoje 10 sekund mojego życia, abyś ty nie musiał się męczyć szukając tego działu O proszę, taki jestem zły: https://forum.cs-classic.pl/forum/81-skargi-na-zespół-forum/ Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 @baranek jakby to miało działać ? Pomysł moim zdaniem słaby ponieważ wiele gangów daje rady się na maksa ulepszyć do końca edycji a te +100k to dużo troche jednak a przedłużać edycje nie miało by sensu bo wielu graczom zaczynało by sie powoli nudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Drogie, niepotrzebne, nie miałoby zastosowania w rzeczywistości 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arver 80 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Witam Tutaj chcę przedstawić swoją propozycję dotyczącą urozmaicenia zabawy "Chowany" A więc chodzi o to że od teraz CT ma prawo zabić więźnia wtedy i tylko wtedy gdy wybierze kolorek (najlepiej spośród czterech). Chodzi o coś takiego że CT ma zbindowane !kolor który musi dać więźniowi nakierowując na niego z bliskiej odległości, wtedy więzień wybiera kolor spośród mp: czterech Jeśli trafi ŻYJE natomiast jeśli nie trafi ZGINIE. Tyle w temacie na razie jest to wstępna propozycja. Zamysłem danego urozmaicenia jest to żeby nie było tak by ct zabijało z 4km tt, tylko musieli się do nich dostać oczywiście osoby z administracji musiały by mieć dodatkową robotę aby tt było w miejscu dostępnym dla ct. @Ang9lek Rozumiem twoje obawy co do 10 osób które zostanie przy życiu ale dodało by to trochę okazji do wykazania się ct'kom kreatywnością a jeśli chodzi o te kolorki zawsze można ustawić szansę na 10% może mniej. Chodzi mi o takie ustawienie szansy aby tt miało bardzo małą szansę aby być żywym. @baranek Tak jak mówiłem jest to wstępna propozycja więc rozumiem obawy. Będę na bieżąco uzupełniał ten post nowymi dodatkami do tego urozmaicenia. Pozdrawiam Rudolf Hess vel Arver Edytowane 4 Października 2017 przez Arver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ang9lek 66 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) @ArverWmiare spoko pomysl ale to raczej by bylo Glupie w Chowanym bo wlasnie w chowanym chodzi o to zeby jedna osoba Wygrala to a nie np. 10 bo dobrze trafili kolor i Co by wtedty dostawalo Sie za to ze 10 ludzi wybralo ten sam kolor nikt nie mial by wtedy Zyczenia . i Co by dostawali za to tez ? Jak juz to by to dal jako zabawa w prowadzeniu ale nie do chowanego. ale mowie fajny pomysl tylko nie pasuje do chowanego. Pozdro Edytowane 3 Października 2017 przez Ang9lek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Co do pomysłu z chowanym był u mnie na 1.6 i było naprawdę spoko, po skończeniu zabawy osoby które odgadły kolor czy też nie zostały znalezione uczestniczą w dalszym prowadzeniu i rywalizacji do życzenia ^^ Kolory które służyły do tej zabawy to była kolorowa latarka która po zgaszeniu i włączeniu nabierała losowego koloru (kolor mógł się powtórzyć) - latarka z różnymi kolorami działała tylko na chowanym. Jednak propozycja jak dla mnie nie za bardzo przejdzie bo wiem ile trwałyby rundy po włączeniu zabawy... Natomiast jeśli chodzi o hymn gangu to totalny bezsens, z którym byłoby za dużo pierdolenia się Edytowane 4 Października 2017 przez Netherslay 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Bez sens. Przestarzałe, chowany to chowany, szukasz i się chowasz, nie odgadujesz kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Proponuje dodac punkt w regulaminie do czasu naprawienia modeli żeby CT siedziało w GR na zabawach takich jak WG i KD.Ponieważ modele TT są w Ct i często jest tak że myślimy że CT to TT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1kSu 151 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Polar ma racje, często strzelalem w ct myslac ze to Terrorysta bo biegali sobie po mapie... wiec dla ct moim zdaniem powinny byc inne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Co prawda to prawda, ale na miejscu CT, troche nudno tak ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl 6 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Jako ze dla adminow jest komenda dostepna "nacpaj" to zaproponował bym zeby mozna było dodac to do ruletki czyl: [Ruletka]Wylosowałęś Narkotyki- dostales tą nacpanie Edytowane 17 Października 2017 przez KonWoy Dodane 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, Bazyl napisał: Jako ze dla adminow jest komenda dostepna "nacpaj" to zaproponował bym zeby mozna było dodac to do ruletki czyl: [Ruletka]Wylosowałęś Narkotyki- dostales tą nacpanie Bardzo dobry pomysł, tylko fajnie by było żeby ograniczenie czasowe np 1 min Ps. Można by było zrobić narkotyki o róznych stopni np. [Ruletka] wylosowałeś narkotyki 3 stopnia. Norktyki 1 stopnia- 30 sek Narkotyki 2 stopnia- 1 min Narkotyki 3 stopnia- 2 min Lub można je jakoś nazwać np Marihuana- 30 sek Amfetamina 1 min Heroina- 2 min X Edytowane 7 Października 2017 przez Polar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Teraz, Polar napisał: Bardzo dobry pomysł, tylko fajnie by było żeby ograniczenie czasowe np 1 min Ps. Można by było zrobić narkotyki o róznych stopni np. [Ruletka] wylosowałeś narkotyki 3 stopnia. Norktyki 1 stopnia- 30 sek Narkotyki 2 stopnia- 1 min Narkotyki 3 stopnia- 2 min Lub można je jakoś nazwać np Marichuana- 30 sek Anfetamina- 1 min Heroina- 2 min X nie zważając na twoje błędy w pisowni używek, to pomysł bezsensu jak dla mnie. Takie duperelki ;v *Marihuana *Amfetamina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Jestem jak najbardziej za propozycją bazyla jednak dodam jedną rzecz. @baranek masz rację dlatego można by było zrobić tak że vip/svip może przyjmować to jako negatywny efekt. Natomiast co do samej propozycji przyda się coś nowego w ruletce. Pozdrawiam Rudi Edytowane 12 Października 2017 przez RUDI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 6 minut temu, SKLEJ TAM napisał: A więc tak mam dziś propozycje NOWEGO ŻYCZENIA Które zostało zrobione z pomocą GRACZY JB CS:GO Nazywało by się ZESTAW BUNTOWNIKA Po zakończeniu rundy gracz pojawiał by się z : Flashbang , HE grenade , Smoke Grenade , Medishotem oraz kevlarem z hełmem Liczę na konstruktywną krytykę Współ pomysłodawca : @Lift12 jak dla mnie owy pomysł jest taki 5/10... 1.Poniważ umożliwiło by to (jescze) bardziej bunty .. 2. Można by było to dać to dla S.v.i.p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 A może by tak dodać jeszczę deagle z 1 ammo? Albo zeus z nieskończonym ammo? I jeszcze jakąś pompę, żeby ewentualnie dobić CT'ka? NIE, wystarczająco jest już łatwo się zbuntować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Obstawianie pojedynków zamiast za $ to za respekt (za te 300$ to se dużo można zrobić...). @unto papariet Dodane Edytowane 21 Października 2017 przez KonWoy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1kSu 151 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Zgadzam sie z SerwuSem respekt bardziej sie przyda :/ a jak juz to 5000 $ :/ zamiast tego 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Jak już dał propozycje sozzak,również dam - gdy na chowanym po stronie tt się umrze można tylko obserwować ct.Na obecna chwile sporo osób podaje sobie info co psuje frajdę grając w chowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Ale @Sleyu nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Napisałeś dokładnie to samo co sozzak. Konwoy już to wyjaśnił, że takim podpowiadaniem dużo ryzykują. Posty wbijasz. Ktoś tu podanko będzie chyba pisał ^^ Edytowane 22 Października 2017 przez unto papariet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Mozna by było naprawić ANTY AFK (czy cos takiego), ponieważ na chowanym można powiedziec że to sie buguje i przenosi na specta... Edytowane 27 Października 2017 przez Polar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Moją propozycją jest dodanie powórki z ostaniej minuty żeby admin nie musiał zawsze demka patrzeć tylko od razu !replay i leci powtórka. Tylko problem będzie ze zrobieniem pluginu itp @RUDI nie ma takiej potrzeby Edytowane 31 Października 2017 przez KonWoy 3 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) [Proponuję dodać] -Do ruletki, skoro jest +150hp to ja bym dodał np. -25hp -W przyszłego sylwestra zrobił bym event polegający na tym, że będą mierzone godziny w nowym roku 2018 od 00:01 1 stycznia do 7 stycznia godziny 23:59 będzie polegał na ''Najlepszy aktywny gracz 2018'' a skromną nagrodą będzie np. 50k respektu. [ZABAWA] -Nie wiem czy było by dobre ale bym urozmaicił zabawę ''Dzieci Wojny'' na tzw. ''Zombie Day'' OPIS poniżej: - Zombie Day (Więźniowie zamieniają się w zombie i szukają klawiszy (Ct), każdy zombie ma 500 hp, i jest wolny (jak zwykły gracz)- Ct ma nieograniczone Ammo i 2000 życia. [Topka] -Uprościć sprawdzanie swoich statystyk pod komendą ''!rank'' i top15'u graczy ''!top15'' @Son of the Scream nie chodziło mi o nieskończone ammo w jednym magazynku chodziło mi o to ze strzelają reload i znowu strzelają zębów samej broni jest nieskończone ammo. Jak nie zrozumiałeś to nie moja wina. Edytowane 1 Listopada 2017 przez H1ROTO 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son of the Scream 74 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 @H1ROTO ta twoja zabawa taka średnia. Nieograniczone ammo? To ct biorą negevy i po zabawie. 2000 hp dla ct to tez za dużo. Samym deaglem moznaby było to ugrać. Pomysł spoko ale bez tego ammo i mniej hp dla ct napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Pojedynek na ups-s ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi