Omega* 2 077 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Pewna siedziba w Iraku zostaje zaatakowana. Niewielka grupa Polskich oraz Bułgarskich żołnierzy ma za zadanie odpierać następne ataki. Reżyseria: Krzysztof Łukasiewicz Scenariusz: Krzysztof Łukasiewicz Premiera: 11 Września 2015r Opis Filmu: Wszystko zaczęło się od święta które nazywa się Aszura ( święto muzułmańskie ). Żołnierze Al-Kaidy nagle atakuje Ratusz City Hall. Jest to siedziba Policji i innych władz. W tym ratuszu aresztowano terorystów. Wszystkie ataki odpierają Polski jak i Bułgarskie wojska. Zabijają ponad 100 napastników bez utraty ani jednego żołnierza. Ocena Filmu: Film do samego końca trzyma nas w ogromnym napięciu. Z początku myślałem że film to będzie jeden wielki niewypał. Jednak ogromnie się pomyliłem. Film na prawdę posiada dobre efekty dźwiękowe jak i specjalne. Jak dla mnie te wydanie jest troszeczkę podobne do Helikopter w Ogniu. Jednym słowem jeżeli lubicie takie tematy wojenne to myślę że będziecie zachwyceni. Trailer [HD]: Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Film zaje****! Oglądałem, recenzja również zaje*****! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Byłem na filmie i rozmawiałem z dowódcą tych oddziałów Kapitanem Kalickim, który aktualnie jest w stopniu Pułkownika. Bardzo mądry i w porządku człowiek. Wojsko to jego pasja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Spoko recenzja po niej jeszcze bardziej spodobał mi się ten film Muszę obejrzeć ten film tylko trzeba poczekać na dobrą jakoś w necie :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Film miałem obejrzeć i trzasnąć jakąś recenzje, ale przez problemy z netem na razie jest to niemożliwe.. Ocena Filmu: Film do samego końca trzyma nas w ogromnym napięciu. Z początku myślałem że film to będzie jeden wielki niewypał. Jednak ogromnie się pomyliłem. Film na prawdę posiada dobre efekty dźwiękowe jak i specjalne. Za duże tego słowa troszkę xd Recenzja bardzo krótka, moim zdaniem nie zachęci potencjalnego czytelnika do obejrzenia tego filmu, jeśli nie interesuje się tego typu kinem Ale łapka leci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 W zeszłym tygodniu miałem okazję obejrzeć ten film, bardzo fajny, także mogę go dodać do listy polecanych . Dobra robota szwagier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 ogladalem bardzo fajny film polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi