Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Kolejna nominowana osobą jest JamesRodriguez Czas na zadawanie pytań macie do 23 października. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jak to jest byc lizusem? Czemu pod kazdym postem natalci dajesz like? Czemu Hames? Jaka waga? Jaki wzrost? Kolor oczu? Czemu nie kupisz sobie CS:GO? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Czemu jesteś botem? Czemu nie masz czoła? Lubisz mnie? XD Kochasz Natlie? czemu zawsze jesteś online? dlaczego ta sieć nie inna? czemu nie umiesz powiedzieć Krowa? czemu straciłeś admina na JB? Czemu ciągle siedzisz na kanale Natali i Marty XD? Czemu kibicujesz zawiszy bydgoszcz ? Czy Polska wyjdzie z Grupy na UEFA? Czy wierzysz w apokalipse wg Św.Jana? Czy wierzysz w istnienie kosmitów? Masz komputer czy lapka? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 czemu obstawiasz skiny, nie mając nawet cs:go? czemu masz yeti buty? chciałbyś zapuścić mega wąsa? myjesz zęby?xD czemu nie siedzisz nigdy na swoim kanale na ts? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 [P] Jaki jest Twój ulubiony film? [P] Masz drugie imię? Jak tak to jakie? [P] Znak zodiaku? [P] Trenujesz coś? [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś? [P] Masz lęk wysokości? [P] Potrafisz gotować? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dlaczego jarasz sie postacią z the sims 4 ? XD Dlaczego robisz wszystko co chce? xDDDDDDDDDDD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Lubisz pandy? Czemu nie grasz na jailu? Czemu nick Hames? O czym teraz myslisz? Którego miesiąca masz urodziny? Ile chciałbyś w tym momencie mieć lat? Kim w tym momencie chciałbyś być? ^Dlaczego? Opisz siebie w trzech słowach. Opisz mnie w dwóch słowach. Ulubiony kolor? Ulubiony serial? Ulubiony film? Masz laptopa czy komputer? Ile grasz w CS'a? Bawiłeś się kiedyś lalkami? Ulubiona emotka? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 [P] Czy Natalia dobrze Cię traktuje? [P] Jak to jest służyć bezinteresownie Natalii? [P] Podoba Ci się Natalia? [P] Jesteś zazdrosny, że Natalia wybrała Martę, a nie Ciebie? [P] Dlaczego wyrzuciłeś mnie ze znajomych na steam? Foszek? [P] Masz dziewczynę? (Renia się nie liczy) [P] Jaki masz stosunek do osób homoseksualnych? [P] Lubisz mnie? (chociaż i tak wiem, że nie xD) [P] Czy wiedziałeś, że Siwy podpisał sobie Ciebie jako "śmieć" na steam, w znajomych? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jak na chwile obecna odbierasz atmosfere panujaca na classicu? Czemu nie startujesz na Modka ? Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 [P] ulubiony kolor? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Promujesz zdrowe jedzenie czy fast food? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Fap 58 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Co istnieje?Bądź co bądź, jaki kolor ma niebo?Hejt, jaki masz do niego stosunek?Herbata czy kawa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TresH 0 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Jaki jest twoja głowa ? Jakie masz oczy ? Masz dziewczynę ? Czemu jesteś takie ponury ? Edytowane 19 Października 2015 przez TresH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jak masz na imie Dlaczego taki nick Jak trafiłeś na siec Co lubisz robic Podobała ci sie moja praca XD Dlaczego jestes takim bobem Lubisz mnie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Czekamy na odpowiedzi temat zamkne jak bede miala dostep do kompa czas masz do niedzieli ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi