szoguun 1 568 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Pytania od Rocka Jak to jest byc lizusem?- Spytaj siebie! Czemu pod kazdym postem natalci dajesz like? - Ktoś musi wyprzedzić w lajkach xD Czemu Hames? Bo jak zaczynałem grać na FFA 1.6 to wszyscy zamiast mówić James mówili Hames i tak zostało xd Jaka waga? 70-80kg coś takiego Jaki wzrost? Nie wiem xD Kolor oczu? brązowy Czemu nie kupisz sobie CS:GO? Zintegrowana karta pozdrawia ;-; Pytania od ZigoleZygusia Czemu jesteś botem?- Ja to profeszyn gracz co ty gadasz xD Czemu nie masz czoła? - ukradli :c Lubisz mnie? XD - Tak xD czemu zawsze jesteś online? - By nie być offline xD dlaczego ta sieć nie inna? Bo byli tutaj najlepsi ludzie jakich poznałem czemu nie umiesz powiedzieć Krowa? Umiem :c czemu straciłeś admina na JB? Bo mnie nie lubili i mnie wyrzucili :c Czemu kibicujesz zawiszy bydgoszcz ? Moje Miasto Mój Klub xD Czy Polska wyjdzie z Grupy na UEFA? Polacy wygrają! Czy wierzysz w apokalipse wg Św.Jana? a jak brzmi? XD Czy wierzysz w istnienie kosmitów? nie xD Masz komputer czy lapka? Lapek Pytania od Marty czemu obstawiasz skiny, nie mając nawet cs:go?- Żeby sobie kupić na przyszłość i być bogaty xD czemu masz yeti buty?- Bo są sexi chciałbyś zapuścić mega wąsa? NIEEEEEE myjesz zęby?xD Taaak xD czemu nie siedzisz nigdy na swoim kanale na ts? Nie wiem xD Pytania od Pynia [P] Jaki jest Twój ulubiony film? - Strażnicy Galaktyki [P] Masz drugie imię? Jak tak to jakie?- a nie wiem xD [P] Znak zodiaku?- Bliźniaki [P] Trenujesz coś?- Kiedyś boks xd [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś?- Obstawiłem na Virtus.pro xD [P] Masz lęk wysokości?- Tak [P] Potrafisz gotować?- nieee Pytania od Natalii Dlaczego jarasz sie postacią z the sims 4 ? XD Bo Antek nie ma duperki Dlaczego robisz wszystko co chce? xDDDDDDDDDDD Bo jestem bardzo pomocny i miły xD Pytania od Miszejli Lubisz pandy? Tak xd Czemu nie grasz na jailu? Bo mnie tam nie lubią :c O czym teraz myslisz? o niczym xD Którego miesiąca masz urodziny? 30 maja Ile chciałbyś w tym momencie mieć lat? 18 xd Kim w tym momencie chciałbyś być? Piłkarzem ale z moimi umiejętnościami xD ^Dlaczego? bo to moje marzenie xD Opisz siebie w trzech słowach.Miły i zdrowo pierdolnięty xD Opisz mnie w dwóch słowach. Lubi Pandy xD Ulubiony kolor?Czarny Ulubiony serial? Nie oglądam seriali xd Ile grasz w CS'a? 6-7 lat z długimi przerwami Bawiłeś się kiedyś lalkami? Nie pamiętam Ulubiona emotka? XD Pytania od Pawła. [P] Dlaczego wyrzuciłeś mnie ze znajomych na steam? Foszek? - Bo wkurzasz. [P] Masz dziewczynę? (Renia się nie liczy) - Jaka Renia? [P] Jaki masz stosunek do osób homoseksualnych? Nic do nich nie mam niech się żyją. Ich życie ich sprawa. [P] Lubisz mnie? (chociaż i tak wiem, że nie xD)- Nie. [P] Czy wiedziałeś, że Siwy podpisał sobie Ciebie jako "śmieć" na steam, w znajomych?- Wiem. Pytania od Damian? NL/PL Jak na chwile obecna odbierasz atmosfere panujaca na classicu?- Kiedyś lepsza była ;/ Czemu nie startujesz na Modka ?- To nie dla mnie xd Pozdrawiam Ja również Pozdrawiam w sumie Ciebie się tutaj nie spodziewałem xDDDD Pytania od Melanjy [P] Jakiej muzyki słuchasz?- Wszystko co mi wpadnie w ucho ale głównie disco polo xDDD [P] Co lubisz robić w wolnym czasie?- Na wszystko co mam ochotę xd [P] Promujesz zdrowe jedzenie czy fast food?- Fast food xd Pytania od Kapitan fap Co istnieje?- Ja xDBądź co bądź, jaki kolor ma niebo?- Niebieskie xdHejt, jaki masz do niego stosunek?- Je**ć Hejterów xDHerbata czy kawa- Herbata xD Pytania od Tresh Jaki jest twoja głowa ?- Nie czaję pytania Masz dziewczynę ?-Nie xd Czemu jesteś takie ponury ?-Ja?! Wręcz przeciwnie xD Pytania od Besiałki Jak masz na imie- Oskar Dlaczego taki nick- Spodobała mi się bramka Jamesa Rodrigueza z meczu Urugwajem 6 lipca i od tego momentu zaciąłem karierę na CSC Jak trafiłeś na siec- Szukałem fajnego FFA no i znalazłem xdCo lubisz robic- Grać xdPodobała ci sie moja praca XD- Tak xDDlaczego jestes takim bobem- Bobem jest Karol xDLubisz mnie?-Tak xD DO KOLEJNEGO Q&A NOMINUJE MARTA <N3 #POWODZENIA Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Opisz siebie w trzech słowach. Miły i zdrowo pierdolnięty xD Z tym drugim zgodzę się w 100% ;p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 [P] Masz drugie imię? Jak tak to jakie?- a nie wiem xD lol xDD dzieki za nominacje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Pytania od Pynia [P] Jaki jest Twój ulubiony film? - Strażnicy Galaktyki [P] Masz drugie imię? Jak tak to jakie?- a nie wiem xD [P] Znak zodiaku?- Bliźniaki [P] Trenujesz coś?- Kiedyś boks xd [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś?- Obstawiłem na Virtus.pro xD [P] Masz lęk wysokości?- Tak [P] Potrafisz gotować?- Nieee Dziękuję za odpowiedzi Następnym razem dobrze odmień! Pisze się: "Pynii" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 OMG boks, chyba w grach hahah XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnośći. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi