Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 W tym temacie umieszczamy cytaty, które utkwiły nam w pamięci. Zasady: Podajemy źródło cytatu (np: nazwa piosenki, w której występuje dany cytat) Nie powielamy użytych już cytatów Maksymalnie dwa cytaty na dzień Słowa niecenzuralne zakrywamy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Zeus - Idealnie niedoskonały Jestem tak idealnie niedoskonały Że bardziej idealny już nie mógłbym być Jestem tak perfekcyjnie nieposkładany Że nie wiem, gdzie podziałem wstyd i chce mi się żyć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Całe moje życie to jak bajka o dziewczynce, która lubiła grać diablicę. Niegrzeczną dziewczynkę balansującą na pograniczu dobrego smaku. Robiła to nie z chęci popisu, a z dodania pewności siebie, dziewczynka która choć była mała chciała podbić cały świat mimo, że wciąż przybywają kolejne lata, nadal czuje się małą, pewną siebie, radosną dziewczynką, która nigdy nie chce z małej księżniczki zamieniać się w dorosłą kobietę. Nie wiem skąd, mieszanka własna + internet. Edytowane 1 Listopada 2015 przez Magiczna Q♥een 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Nie pokochaliśmy Ziemi, choć daje bezcenny tlen nam. Każdy kolejny wdech może być tylko snem nam. Słyszałem, woda szemra, że ogień czeka by zwęglać, Na wietrze który zaśpiewa, że ziemia jest ciemna. ~ Szad Akrobata - Gniew. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) ... Edytowane 7 Października 2017 przez Zygi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Miała długie czarne włosy, ładne zdjęcia, Czerwone usta, kumple chcieli za mnie wejść tam. Powiedzieliśmy sobie chcę chyba w sylwestra, A tydzień później powiedziała, że wyjeżdża. Druga miała czarne włosy tak jak pierwsza I parę wad, i kłamie w oczy tak jak pierwsza. Gdyby nie to, to mógłbym nosić ją na rękach, Chociaż nie bardzo już pamiętam. Trzecia miała fajne loki, dres, airmaxy, I przewinąłem u niej dwa tysiące jedenasty, I długa to historia, szkoda niejednej szansy, Choć dzisiaj dzwoni do mnie, gdy jej chłopak się nie patrzy. Czwarta ma mi za złe miech i ma rację, Bo chyba zachowałem się jak śmieć, gdy na klatce Powiedziałem, że już jestem jej i na zawsze Oddała mi siebie za "Cześć, bywaj z fartem". Bonson/Matek – Lovesong 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Od urodzenia co krok codziennie mamy tu mniej siebie. Co doświadczenie, wkładamy na siebie kolejną warstwę, maskę tarczę, plaster, nie da się być przecież dzieckiem zawsze. Mam rację? Uciekamy od tego co w nas naturalne, szczere łamani fałszem, krytykanctwem, nawet własnym sumieniem. Strusi łeb chowamy w ziemi - pseudo bezpieczni, kopiemy pod sobą dołki. W obliczu śmierci i tak będziemy bezbronni jak noworodki. Zeus - Będziemy dziećmi Edytowane 1 Listopada 2015 przez pynia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ain't no honor among thieves here ~ Vile. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 "Życie to są chwile..." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Nie jestem pewny, czy wiesz o co mi chodzi, gdy mówię, że potrzebuję kilku godzin, bo chyba się gubię. Zostaw na później wszystko, co mówiłaś przed chwilą. Tylko patrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłość.. Małpa - Pozwól mi nie mówić nic 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 "Zwykłe myślenie nie wystarczy, musi być to jeszcze racjonalne myślenie." - SzeregowiecPL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Dziś zrób to czego innym się nie chce, a jutro będziesz mieć to o czym tylko inni marzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for? Not the expression, no, literally give an arm for? Eminem - When I'm Gone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) "Są trzy wersje, moja, wasza i ta prawdziwa. Dlatego znowu nie wiem w co mam wierzyć"queobnaifde Edytowane 29 Grudnia 2015 przez GryTrean 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 "Chodząc do pracy, której nie cierpimy, kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, usiłując zaimponować ludziom, których nie lubimy, udając kogoś kim nie jesteśmy." -Fight club 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Mów swą prawde, staraj się swego jasno dowieść Słuchaj innych, bo głupiec też ma swą opowieść Miej siłę ducha, tarczę na chwile twej słabości Bądz ostrożny w ruchach, nie ufaj samotności Staraj się być szczęśliwy i nie daj tego mącić Nie porównuj się z innymi, zawsze są lepsi i gorsi Ten świat jest piękny, czyli to ludzie są źli... ~ Szad Akrobata "Pytam się czy znasz mój styl" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 "Drzwi mogą być otwarte albo zamknięte." Disco Polo -film 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 "Gdy umierasz to o tym nie wiesz, ale innym jest trudno. Tak samo jest jak jesteś debilem"dr hab. inż. Szymon Szewrański 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 " ... żył przez dwa lata tak, jak nikt by nie chciał, by przeżyć resztę życia tak, jak nikt inny nie potrafi!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli. ~ Paulo Coelho (Być jak płynąca rzeka) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule, warkoczem ciepłych słów. Wilgotnym szeptem, przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle... Happysad - Mów mi dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wpier***** się Panie Boże jak Mojżesz w Czerwone Morze. Proszę, spraw bym cało doszedł , bo jak Hobbit brzemię niosę. Razem z całą gamą stworzeń, rozrzuceni w czwartorzęd Mamy tylko jeden pewnik, że zamienimy się w proszek. ~ Szad Akrobata "Gniew." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 "Myślę, patrzę, gówno widzę w tym teatrze." Hajlajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi