Shanell 1 787 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Próbujesz sobie przypomnieć, kiedy to wszystko się zaczęło. A zaczęło się wcześniej niż Tobie się wydaje.. o wiele wcześniej. Wtedy zaczynasz rozumieć, że nic nie dzieje się dwa razy. Już nigdy nie poczujesz się tak samo, nigdy nie wzniesiesz się trzy metry nad niebem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Wtedy sobie pomyślałem, że czasem jest tak, że człowiek się stara, ma ambicje, poznaje nowych ludzi, stopniowo buduje zespół współpracowników, wyznacza i realizuje nowe cele, osiąga sukcesy, a później i tak kończy popełniając samobójstwo w bunkrze gdzieś pod Berlinem, a jego zwłoki zostają oblane benzyną i spalone. Wniosek - nie przesadzać z ambicjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Antoine de Saint-Exupéry – Mały Książę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Państwo policyjne, państwo wyznaniowe. Masz tu wolność słowa lecz uważaj na swą mowę 52 dębiec- Powiem. Kocham Cię mocno tak jak nienawidzę żyć. Bonson/Matek- Tacy sami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) "Chcesz być na siłę fajny ? To serio twoja sprawa Ja wole być sobą niż całe życie udawać " ~Słoń Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Shizoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipekCS 12 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 "Byliśmy u was, dostawaliście wpierdol, byliście u nas to samo. Liczy się tylko szacunek" ~Zawód Gangster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaFarcie 1 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wiecznie młody jak Hebe, numer jeden Chris Webber, Zanim powiesz coś o moich dzieciach, spójrz lepiej na siebie. O.S.T.R.- Hybryd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Cause I've got a jet black heart And there's a hurricane underneath it "Everybody's got their demons" ~5 Seconds of Summer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Widzieliśmy się chyba kiedyś na studiach gdzieś, Dzieci nie bójcie się pytać a więc pytam, ruchasz się? Rado Radosny / Dwa Sławy x Polskie karate- w 3 dupy. Jak batonik to bounty Jak znajomi to blanty O.S.T.R.- Nie odejdę stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zyj albo umieraj ~Nieznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 : Paktofonika - Rób co chcesz -Nie jestem szmatą.. -Nie? -Nie... -A wiesz, czym się różni szmata od kobiety? Tym, że kobieta się szanuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 "Wi hajs du idz w pizdu" ~Moja nauczycielka od niemca :Ninja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Mówią na mnie Małpa, nomen omen cham, bo pie*dole puste słowa, każdy z nich to dla mnie spam. Wróg u bram, próg to stan gdy brakuje mi dystansu, macie zniknąć, zestaw zaklęć mam w środkowym palcu. Przestań szczekać, pora zamknąć pysk w kagańcu, jeśli wchodzisz na mój teren to masz za długi łańcuch. Ponoć jestem outsiderem, biorę to za komplement, nie ufam tym którzy nie chcą być poza systemem. Nie lubię ludzi, którzy źle się czują w swoim ciele, jeśli to dla was zbyt wiele - idźcie w cholerę. Nie dbam o ceregiele, stawiam wszystko na jedną szale, i walę wprost nie zastanawiając się co dalej, jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale, zostaw wiadomość po sygnale, po-po sygnale. Małpa - Po Sygnale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Matka ćpie, że wiesz? Lepszy nic niż rydz, Gdy Ty jesz w domu ten teledysk I oglądasz chipsy My kochamy miliony I kradniemy księżniczki, Bo jak bierz, to dają, To epicy psychiczni Pokahontaz - W ruch (Fokus) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshimura 6 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 ,,Nie patrz w dół kiedy inni patrzą w górę" ~YoshiMura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Biografie streszczone w paragrafach, język na więziennych cytatach,Kolejny zatarg; dług, gdzie jest Bóg? Nie! Gdzie jest kasa? Dwa strzały znikąd jak w Manhattan. Koniec, finisz, po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać. O.S.T.R. - 1 na 100 Edytowane 18 Stycznia 2016 przez James Bong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) I'm worse at what I do best. ~Smells Like Teen Spirit Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Nessia ♥ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wszystko ma swoje priorytety - niestety. Wszystko ma swoje wady, zalety. Hierarchia wartości, obowiązki, przyjemności, Hip Hopowa podróż do przyszłości. Paktofonika - priorytety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 I'm a half a heart without you ~One Direction - Half A Heart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Bycie najsilniejszym jest cholernie nudne :/ ~~ Saitama (OPM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Życie jest niemożliwą do przejścia grą dla masochistów. Nie ma możliwości, by poznać obowiązujące w nim zasady i cele. Siedem miliardów graczy wykonuje dowolne ruchy. Jeśli stracisz lub wygrasz zbyt wiele, spotka Cię kara. Nie możesz pominąć swojego ruchu, a jeśli zbyt dużo mówisz, wykluczą Cię z towarzystwa. Nie ma w nim żadnych parametrów i nie da się ustalić jego gatunku. Ten świat jest... wyjątkowo kiepską grą... Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Bielecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tymczasem jesteś dla mnie jakimś chłopcem podobnym do stu tysięcy innych chłopców. I nie jesteś mi potrzebny. Także i ja nie jestem tobie potrzebny. Jestem dla ciebie tylko jakimś lisem podobnym do stu tysięcy innych lisów. ale jeśli mnie oswoisz, będziemy potrzebowali siebie nawzajem. Staniesz się dla mnie kimś jedynym na świecie. Antoine de Saint-Exupery - Mały Książe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 "Nie boję się tego który zna tysiące technik, tylko tego kto trenuje jedno uderzenie tysiąckróc" - Bruce Lee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Patrząc na Johna i tę maszynę nagle coś sobie uświadomiłam. Terminator nigdy się nie zatrzyma. Nigdy go nie opuści, nigdy go nie skrzywdzi. Nigdy nie będzie na niego krzyczał, Nigdy się nie upije i go nie uderzy, albo będzie zajęty, żeby spędzić z nim trochę czasu. Zawsze z nim będzie i umrzez, żeby go obronić. Ze wszystkich tych niedoszłych ojców, tylko ten robot nadawał się na ojca Johna. W tym szalonym świecie to byłby najrozsądniejszy wybór.(Terminator 2: Dzień Sądu) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi