ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 "Facebook wprowadza kolejną zmianę – tym razem w Wydarzeniach. Jaką? "Może wezmę udział" zastępuje "Zainteresowany". Poprzednie rozwiązanie było świetną wymówką, jeśli nie planowało się skorzystać z zaproszenia. Z drugiej strony, "Może" zostawiało otwartą furtkę, nie wymuszając składania deklaracji. Na miejscu znanego przycisku pojawia się "bycie zainteresowanym" danym wydarzeniem. Nowy znajduje się między dwoma innymi: "Wezmę / Nie wezmę udziału". Reprezentuje go natomiast ikona gwiazdki i stanowi alternatywę dla tych użytkowników FB, którzy chcą "otrzymywać aktualizacje i odłożyć decyzję na później". To dobra, czy zupełnie niepotrzebna zmiana? Źródło: natemat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Jesli chodzi o mnie to mi to nie przeszkadza i tak rzadko korzystam z tego typu wydarzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Nie wiem, ja tam nie korzystałam z wydarzeń tylko mówiłam znajomym moją decyzję, a nie przez FB... błagam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Osobiście korzystałam i nadal korzystam z tego typu wydarzeń. Co prawda najczęściej są one zamknięte, aby określić konkretną ilość osób, ale korzystam. Według mnie zmiana nie była potrzebna, aczkokwiek jeżeli już ją zrobili to organizatorzy przynajmniej będą mieć dokładniejszy obraz tego, jakie jest zainteresowanie danym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi