N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Pytanka od Esme: [P] Jakiemu słowikowi ukradłaś głosik? Wskaż imię i nagrobek, jeśli możesz. xD [O] Ohhh, cóż swój talent wokalny odkryłam już jako dziecko, gdy spiewałam w kościele (w ławce z mama) od tego czasu wszyscy mnie znaja i jestem sławna. Ola wróbel z Bydgoszczy chyba xDDD [P] Następnym razem śpiewamy jednak ten duecik? ;d [O] Nom, jeżeli będziesz miała ochotę możemy spróbować xD [P] Co jest przyczyną Twojego sukcesu? [O] Niezaspokojona ambicja [P] Kto Cię wspiera w działaniach do celu? [O] Liczę sama na siebie. [P] Jak tam żonka? [O] Cierpi, płacze ;c [P] Czemu w wolnym czasie straszysz dzieci na tsie? XD [O] Żeby zaznały życia juz w tym wieku xD [P] Masz jakieś nietypowe pasje, zainteresowania? [O] Meteorologia [P] Jakie buty ubrałabyś, rozbijając się na bezludnej wyspie: kapcie twojego taty czy szpilki o 3 rozmiary za duże i dlaczego? XD [O] Szpilki: a. Oderwałabym obcas i posłużyłby mi do obrony xD b. Wyglądałabym sexi c. Jestem kobietą xD [P] Miałaś/masz swojego wymyślonego przyjaciela? opisz go, jeśli miałaś, jeśli nie to jakiego chciałabyś mieć? [O] Nie ;c nie byłam fajna Pytania od Pawełka: [P] Ile już z Hames'em się znacie? [O] Około dwóch lat [P] Gdzie i kiedy się poznaliście? [O] Na FFA, spamowal na u@, żebym mu dała ss (jedyne na tym serwerze) potem pisał i pisał i pisał i wchodził na ts ciągle i gadał, gadał, gadał aż mam dosc XD [P] Kolor oczu? [O] Nie powiem bo sama nie umiem określić xd [P] Jakieś szczególne cechy charakteru? [O] Egoizm <33333333333333333333333333 [P] Lubisz lody? Jeśli tak to jakie? xD [O] Lubie owocowe [P] Piwko czy wódeczka, a może winko? Jeśli tak to jakie? [O] Piwko (łomża export, kasztelan, desperados), wódka (soplica pożeczkowa), wisky <3333333 [P] Obgadywałaś kiedyś Martę? (tylko szczerze xD) [O] Nooo, żeby to raz XD [P] Kiedy pokażesz swoją "mordeczkę" na forum? [O] Jak mi Marta pozwoli XD Pytania od Pynii: [P] Potrafisz gotować? Lubisz? [O] Potrafię, ale nie lubie xD [P] Gdzie najchętniej wybrałabyś się na wakacje? [O] USA, Arizona, Wielki Kanion. -> numer 1 [P] Kto jest twoim idolem, albo bohaterem? [O] Nie posiadam [P] Czy wydaje Ci się, że spotkałaś już kogoś kto mógłby być Twoim przyszłym mężem? [O] TAK XD [P] Jaki jest twój ulubiony film? [O] Jestem ogromną fanką Igrzysk śmierci <3 [P] Jako dziecko byłaś grzeczna? [O] Swięta zawsze i wszędzie xD [P] W jaką zabawę najchętniej się bawiłaś w dzieciństwie? [O] W wykopywanego xD [P] Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? [O] Nope Pytania od Hames'a: [P] Czemu nie bierzesz hajsu za boostowanie? XD [O] Bo by ich stać nie bylo xD [P] Nagrasz kiedyś opening skrzynek CS:GO na YT? xD [O] Jak mi Marta zapłąci za boost to tak xD [P] Czemu czitujesz w TheSims? XD [O] Bo Emilka była gruba ;c [P] Justin Biebier czy One Direction? [O] 1D [P] Adele czy Selena Gomez? [O] Adele [P] Dlaczego? [O] Seleny słucham od niedawna a do Adele zawsze miałam sentyment. Hello [P] Ulubiony Siatkarz? [O] WLAZŁY, ANDERSON [P] Ulubiona Siatkarka? [O] Manon Flier [P] Jakie byłoby wybrane imię przez Ciebie? [O] Boguśka XD [P] Ulubiona emotka? xD [O] XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD AHA [P] CS:GO Czy 1.6? [O] GO <3 [P] Kogo byś zbanowała na sieci? [O] Ajmiego [P] Jakbyś była właścicielką Cs-classic to co byś zrobiła? [O] Zafundowała wszystkim wycieczkę do pobliskiej Wsi [P] Chciałabyś zostać Prezydentem Rzeczpospolitą Polski? [O] Tak, mam zamiar startować [P] Napisz jakieś śmieszne słówko po niemiecku? XD [O] Kommunikationwissenschaft, Wietschaftsingenieurwesen XD [P] "Zdjęcia bez majteczek w komentarzu!" xD [O] Twoje [P] Czemu jesteś Królową w Don't Starve? XD [O] A czego ja nie jestem królowa? [P] Jakiego stwora z Don't Starve byś chciała zabić gołymi rękami? XD [O] Podżeracza jedzenia z mojej lodowki [P] Znowu zamurujecie mnie z Martą? xD [O] Marze o tym xD [P] Chcesz takie buty yeti jak ja? XD [O] Fuj Pytanka od Rocka: [P] Co u twojej mamy? xd [O] Pożera ciastka xD [P] Masz jeszcze jakies rodzenstwo procz sis? [O] Brata. [P] Jakies słuchasz muzyki? [O] Nie ograniczam sie do jednego zespołu/rodzaju. Lubię rock: Paramore, 30 second to mars; lubię POP: Selena <3, 1D, Adele akutualnie słucham <3 [P] Masz jakiegos kotka/pieska Jestes religijna? [O] Nie mam, zdechł mi pies ;c. Niekiedy i jestem xD [P] Chodzisz do kosciola? [O] Tylko jak muszę xD [P] Zdradzasz Marte z Hamesem? [O] Nigdy, ale to nigdy nie ZDRADZILAM i nie ZDRADZE. Zwłaszcza z Hamesem... xD [P] Czemu juz nie piszesz zemno czo? [O] Bo do mnie nie piszesz? xD [P] Lubisz duzo wypic? [O] Lubię xDDD [P] Kiedy tanczymy znowu? :banan: :banan: [O] Ruszaj tą dupką xd [P] Ulubiony piłkarz? [O] Eeeeee, Robben! [P] Jest ktos tutaj kogo nie lubisz? [O] Tak xD [P] Wymienisz z 6/7 osob które według ciebie sa fajne? [O] Nie chce nikogo faworyzować ;c [P] Rumienisz się jak Marta mowi do ciebie tak słodko? :zawstydzony: [O] Nie, jestem zazwyczaj zimna [P] Myslisz ze nadejdzie kiedys taki dzien w którym pogadamy sobie na tsie? xd [O] Tak, mam nadzieję, chwilowo xD [P] Lubisz małe dzieci? chcesz je miec? xd [O] Nie lubie XD wkurzają mnie, ale chce mieć córke <3 [P] Kiedy masz urodzinki? [O] Wtedy, kiedy Sasza Grej xD HAHA [P] Chelsea/Real/Barcelona/Bayern? [O] REAL [P] Następna nominowana osobą do zadawania pytan bedzie kto [O] Patrz na doł <3 Pytanka od Marty: [P] Lubisz motyle? [O] Nie [P] Czemu mnie zawstydzasz? [O] Czemu dajesz sie zawstydzac? [P] Gdzie chciałabyś pójść na randkę? [O] Na mirage na podest <3 [P] Wchodzisz w connecta i patrzysz mida.. Nagle na plecy przybiegają ci wszyscy terroryści, bo stałam na podeście i nie słyszałam jak przeskakują z tetrisa na schody XD co robisz? [O] Wyzywam Cię, a potem przepraszam xD [P] Czemu tak dobrze grasz w CS? [O] Po spinam pośladki xD [P] Co chciałabyś dostać na święta od rodziców itd? [O] skarpetki swiąteczne i sweter [P] Lubisz słoiki?XD [O] Nie wiem jak smakują, ty takie rzeczy jesz [P] Byłaś na policji?xDD [O] Uciekłam w ostatniej chwili [P] Przytulisz mnie? Ugrałam rundę [O] To chodz do mnie maleńka <3 [P] Ulubiony baton? [O] Mars [P] Ulubiona piosenka One Direction? [O] Drag me down [P] Ulubiona piosenka Seleny Gomez? [O] Same old love; the heart wants what it wants <3333333333333333 [P] Ulubiona piosenka Adele? [O] Hello <3 [P] Ulubiona piosenka disco polo?xD [O] Ola Wróbel- była taka impreza <3 [P] Chce ci się odpowiadać na te pytania? [O] Na Twoje? NIE XD [P] Z serii "Na dobre i na złe" xD Adam powinien być z Wiki? [O] NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, nie ma lepszej parky [P] Polecimy kiedyś razem samolotem?xd [O] Jak zapłacisz to jasne <3 [P] Czemu nie masz jeszcze supreme, a powinnaś? [O] Bo mam słaby, ale zajebisty team <33333333333333 [P] Lubisz Daniela? corleoneeee [O] To mój miś XD [P] Lubisz Dziadkaxboguśke Czosnka i szefa? xD [O] mmmmmmmmm, to moje dzieci <3 [P] Chciałabyś być elfem? [O] Jestem juz syreną, starczy [P] Jaki masz kolor majtek? [O] Przezroczyste [P] Kiedy zamurujemy Hamesa w DST?xD [O] Jak będzie miał lagi xD [P] Powiedz mi coś miłego [O] Jesteś bardzo młoda i masz ladną cere i jesteś strasznie dziecinna <3 [P] Ulubiony film? [O] Igrzyska Śmierci [P] Lubisz horrory?xd [O] Nie oglądam bo sie boje [P] Czemu mnie wyboostowałaś? [O] Bo sie podczepiłas xd [P] Dobrze, że te postacie "byli"? [O] Nie lubie Brulińskiej [P] Wymarzone wakacje? [O] Piwko, plaża, słonce, dupy gorace Pytania od ajmiego [P] Jak było w szkole i czego ciekawego się dziś nauczyłaś? [O] Po raz 1 od lat 80 był 20 poziom zasilania xD [P] Jak interpretujesz stwierdzenie francuskiego romantyka "Zraniona godność nosi w sobie zarodek śmierci" ? [O] Cwaniaku, nie odrobie za Ciebie pracy domowej. [P] Dalej wracasz sama w ciemnościach po imprezie? (ain't safe) [O] Nie, biorę taxi xD [P] Boost rangi? (5 E for global) [O] Od Ciebie wezme 20 E <3 [P] Ile nóg ma stonoga jeśli w wielkim i ciężkim wypadku samochodowym straciła wiele nóg? [O] Fuj Nominuje: ROCK'a Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Bardzo fajne odpowiedzi xDDD Rock bój się mnie xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 <333 buzi Prezent Mikołajkowy: MIKOLAJ5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) [P] Co u twojej mamy? xd [O] Pożera ciastka xD [P] Kiedy tanczymy znowu? :banan: :banan: [O] Ruszaj tą dupką xd [P] Kiedy masz urodzinki? [O] Wtedy, kiedy Sasza Grej xD HAHA [P] Chelsea/Real/Barcelona/Bayern? [O] REAL Słodko Edytowane 7 Listopada 2015 przez rock 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) [P] Kiedy masz urodzinki? [O] Wtedy, kiedy Sasza Grej xD HAHA Czyli codziennie hehe // dla kumatych Ogólnie fajne odpowiedzi i fajnie dobrane kolorki Plusencja :dajekwiata: Edytowane 7 Listopada 2015 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 [P] Jakie byłoby wybrane imię przez Ciebie? [O] Boguśka XD Wygrałaś xD + Bardzo dziękuję za odpowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Pytania od Pawełka: [O] Nooo, żeby to raz XD [P] Kiedy pokażesz swoją "mordeczkę" na forum? [O] Jak mi Marta pozwoli XD Śmiechłem xDD Nie no, ogółem to fajnie się czytało :giggle: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 To ja proponowałem boosta ale ok, mogę rzucić na tace 20E 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 [P] Kiedy masz urodzinki? [O] Wtedy, kiedy Sasza Grej xD HAHA Czyli codziennie hehe // dla kumatych Ogólnie fajne odpowiedzi i fajnie dobrane kolorki Plusencja :dajekwiata: Nie zakumałam xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi